Smrtijedský ples - Tábory Fortescue

Smrtijedský ples - Tábory Fortescue

Adresa:

Praha 6, Na Chobotě 125/2b

Termín: 27.4.2024
Vstupné:

400

27duben sobota 18:00

Žánr: ostatní akcekouzla iluze Praha


Vážení příznivci a následovníci Pána Zla, s potěšením Vás zveme na Ples temnot! Tato událost slibuje jedinečný zážitek plný kouzelnické elegance a nečekaných překvapení! Datum: 27.4.2024 Čas: 18:00 Místo: Sokolovna Praha Řepy, Na Chobotě 125/2b

S radostí očekáváme, že se k nám připojíte a podělíte se o tuto noc, během které budeme oslavovat temnotu a vystoupíme ze stínu s elegancí a sílou, kterou nám černá magie poskytuje. Výběr Vašeho oděvu je klíčem k vyjádření Vaší vlastní kouzelnické identity. I když je černá naší tradiční barvou, Vaše kreativita a jedinečnost jsou vítány. Tato událost slouží k prožití magické atmosféry a k upevnění pout mezi těmi, kteří sdílejí naši vizi budoucnosti kouzelnického světa. Přijměte tuto pozvánku jako vstupenku do světa temnoty. S uctivým očekáváním, tým Fortescue Čím potěšíme váš vybraný vkus? TANEC Tanec s protivníkem či spojencem je nejlepší způsob, jak splétat pletichy. Náš DJ vám bude hrát od 18:00 až do rána!

PŘÍBĚHOVÁ HRA Dokážeme odhalit, kdo mezi námi je špionem Fénixova řádu a napomáhá Nežádoucímu č.1 – Harrymu Potterovi? Samozřejmě hledání zlatých nosů nesmí chybět! SOUTĚŽ KOSTÝMŮ Pro mudly kostým, pro nás každodenní oděv. Nejvíc smrtijedský smrtijed bude odměněn! TOMBOLA Pro vaši potěchu nabízíme hru na nejistotu a překvapení! BAR S TÉMATICKÝMI DRINKY Samozřejmě že budeme pít zakázané lektvary! Temnotě zdar! P.S.: Kluběnkám a zloběnkám vstup zakázán.Můžete si s sebou přivést sovu, kočku nebo žábu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

29duben pondělí 16:30

Kafka v ulicích

, Před sochou Hlava Franze Kafky od Davida Černého Ostatní

29duben pondělí 18:00

29duben pondělí 19:00

29duben pondělí 19:00

Vzkříšení

, Anenské náměstí 5 Divadlo

Ubytování v okolí akce Smrtijedský ples -...

Villa St. TropezPraha (2.4 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (3.3 km)

Volcano Spa HotelPraha (4.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.9 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.9 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (8.1 km)