Letošní BRNO16 už má náhradní termín! 61. ročník se uskuteční 2. — 6. prosince, a to v online podobě na platformě Aerovod.

Zakoupené akreditace zůstávají v platnosti, další akreditace jsou v prodeji společně s festivalovým merchandise.

S akreditací bude možné sledovat filmy na VOD a nefilmový program (tedy debaty, výstavy či workshop) bude k dispozici volně přístupný ve formě streamu na facebookové stránce či youtube kanálu festivalu. Diváci se mohou těšit na tradiční Mezinárodní soutěž, Soutěž pro autory z České a Slovenské republiky, Československou 16 či části doprovodného programu. 4. prosince proběhne formou streamu i slavnostní zakončení kde budou vyhlášeny vítězné filmy.

Brno16 je mezinárodní filmový festival krátkého filmu. Patří k nejstarším filmovým festivalům v Česku (funguje bez jediného přerušení již od roku 1960) a je jedním z nejstarších festivalů krátkého filmu na světě. Prezentuje krátké filmy různého druhu – hrané, animované, experimentální, studentské, profesionální i neprofesionální. Kromě prestižní soutěže obsahuje pestrý doprovodný program, který kromě filmů přináší také výstavy, diskuze či workshopy.

Podrobný bohatý program 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce