Nick Cave & The Bad Seeds: One More Time with Feeling

Nick Cave & The Bad Seeds: One More Time with Feeling

Adresa:

Žamberk, Nádražní 39

Termín: 8.9.2016
Vstupné:

260

8září čtvrtek 20:30

Žánr: filmdokument


Nick Cave – uhrančivý rocker v Kině Žamberk! Jedinečný hudební projekt ONE MORE TIME WITH FEELING, pouze JEDEN večer v kinech po celém světě. Čeká nás návrat legendy jménem Bad Seeds zpátky na pódia?

Již osmého září jde do kin dlouho očekávaný snímek Nicka Cavea, označovaný za hudební událost tohoto podzimu – One More Time With Feeling. Film poběží v kinech celého světa exkluzivně jen ve čtvrteční večer a Kino Žamberk si jej (jako jedno z necelých čtyřiceti vybraných českých kin) nenechalo ujít! „Hudební snímky v kinech jsou neuvěřitelným zážitkem a rozhodně bych každému doporučil, aby alespoň jednou v životě nějaký vyzkoušel.

Nekompromisní kvalita zvuku, perfektní obraz na velkém plátně... Krom toho vás kamery vždy vezmou tak blízko kapelám, jak se na normálním koncertě rozhodně nemáte šanci dostat. A One More Time With Feeling bude nezapomenutelný snímek už jen kvůli osobnosti a osudům samotného N. Cavea.“ říká ředitel Kina Žamberk, pan Daniel Kubelka. Tento australský zpěvák se stal bez přehánění legendou, ale přesto se mu daří vyhýbat klasickým hudebním škatulkám.

Charakterizuje ho dravost, uhrančivost, naléhavost a dekadence. Pohybuje se vždy na hraně hned několika žánrů – rock míchá s bluesovými motivy, melodické akordy s tvrdými kytarovými riffy. Jeho písně vyprávějí příběhy o smrti, lásce, šílenství, pomstě – a někdy přihodí i špetku toho nejčernějšího možného humoru. Tvorbu Nicka Cavea si zkrátka nelze splést s nikým na světě a čtvrteční světová premiéra ONE MORE TIME WITH FEELING má ambice to jen potvrdit. Ale tím hudba v žamberském kině rozhodně nekončí, jak nám potvrdil jeho ředitel.

„Každý měsíc teď Kino Žamberk nabízí jiný, pečlivě vybraný hudební snímek, nebo přímo koncert na plátně a osobně mě velice těší, že návštěvnost těchto projekcí stále stoupá. Začátkem tohoto měsíce jsme – jako jedni z mála – s úspěchem uvedli rockový „napůldokument“ Super Duper Alice Cooper a v říjnu bych chtěl všechny čtenáře pozvat na koncert legendárních kissáků KISS ROCKS VEGAS!“

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Ubytování v okolí akce Nick Cave & The Bad...

Srub MidlaČenkovice (18.6 km)

Sport Hotel - Dolní MoravaDolní Morava (24.4 km)

Ubytování VernerDeštné v Orlických horách (26 km)