Tank power show viii.

Adresa:

Přelouč, Tovární 1553

Termín: 21.5.2016
Vstupné:

40,- Kč děti, 60 Kč dospělí

21květen sobota 10:00

Žánr: ostatní akcepro dětidětskésoutěžzdarma


Termín TANK POWER SHOW VIII. je stanoven na 21.5.2016 v čase 10.00 - 18.00 Opět se můžete těšit na účast Klubu vojenské historie Pardubice, která na místě postaví dobové ležení a připravý pro Vás originální dobovou bitvu

Novinkou letošní TANK POWR SHOW je účast Celního úřadu pro Pardubický kraj, který pro hosty připraví expozici prvorepublikové kanceláře, tehdejší zbraně, současnost - výstroj, výzbroj a vybavení hlídek celníků, informační tabule se záchyty a exponáty zadrženého zboží padělky + CITES exempláře zvířat, jež jsou chráněny Úmluvou CITES.

Služební kynologie - tabákový pes, drogový pes, všestranný pes používaný k ostraze objektů a zajištěného zboží. Jízdní oddíl městské policie Pardubice NKP Ležáky doveze panelovou výstavu s tématem "Sofiina Volba" Projížďky v obrněné vojenské technice (BVP) Výstava dobové i současné vojenské techniky Připraveny budou opět soutěže pro děti soutěže ve dvou věkových kategoriích. Děti věku 3 - 10 let čeká Soutěž o pohár starostky města Přelouč a starší děti ve věku 11 - 15 let se mohou těšit na Branný závod o pohár generála Jaroslava Klemeše.

Menší děti absolvují cca.10 aktivit méně náročného charakteru, po absolvování soutěže vymění své vyhrané body za nějaký dáreček. Pro starší děti bude připraven naučně - zábavný program korespondující s tématy 2. světové války. Každý závodník obdrží malý dárek a pro první tři místa budou připraveny poháry a ceny. Soutěže pro děti pro Vás připravý Sokol Pardubice, Junák Přelouč, Český červený kříž a Dobrovolní hasiči.

Vyzkoušet si můžete lanové centrum, airsoft, battlefield live, řízení terénních vozů, čtyřkolky, vodní aktivity, projížďky v motorovém člunu, projížďky na lodičkách, projížďky v historických vojenských vozech, .... Malování na obličej Zážitková prevence - ojedinělý projekt Josefa Melena Letošní TANK POWER SHOW bychom opět rádi věnovali 30 dětem z dětského domova v Holicích, kterým poskytneme zdarma program a stravování.

Záštitu nad akcí přislíbil člen Rady Pardubického kraje René Živný, starostka města Přelouč Bc. Irena Burešová a generál Jaroslav Klemeš. Program budeme postupně doplňovat a aktualizovat, v případě dotazů volejte na číslo 774 519 846 nebo pište na hamrova@zehastudio.cz Vstupné: děti do 3 let zdarma, děti 3 - 15 let 40 Kč, dospělí 60 Kč. Parkování v rámci akce zdarma.

Parkování pro veřejnost - u Kiekertu ( k areálu se dostanete podchodem, který bude označen, cca.10 minut pěšky), dále při odbočení do Tovární ulice bude vyhrazen prostor pro cca. 100 automobilů, také označeno Těšíme se na Vás, Váš tým areáluTANK POWER

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Pardubický kraj Akce v obci Přelouč

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tank power show viii.

Ubytování U PalukůChrudim (17.8 km)

Residence ArxChrudim (18.7 km)

Vigvam penzionVeletov (21 km)