Velikonoce se blíží a i Dudýsek je chce pořádně oslavit. Můžete se tedy těšit, že v pátek 29. a v sobotu 30.3. 2024 se všichni zas uvidíme. Již tradičně to bude na zámeckém návrší v prostorách Coworku nad Továrnou na sushi.

Přípravu na Velikonoce nechceme podcenit, a tak bude pátek patřit pletení pomlázky, zdobení velikonočních perníčků, barvení vajíček a dalšímu tvoření na téma Velikonoce. Nebude ale chybět ani edukační zábava. Domů si s sebou odnesete pomlázku, kraslice a další velikonoční dekorace. Na sobotu Dudýsek přichystal Smyslíky, a i zde budou všechna stanoviště a pokusy navázané na svátky jara. Smyslíci jsou již pro Dudýska tradiční akcí a zahrnují možnost si zažít smyslové hraní (sensory play) v podobě několika stanovišť. Na jednom místě zde zažijete část toho, co běžně můžete potkat na pravidelném kroužku Smyslíků, které probíhají v Dudýskově herničce po-st. Budeme se těšit na fajn čas s perníčky, kávou a hlavně programem pro vaše+naše prcky.

Prosíme u obou akcí o rezervaci místa na https://dudysek.reservio.com/booking nebo na telefonním čísle +420 604 972 534 P.S. vstup na obě akce je za výhodnou cenu.. vhodné pro děti od jednoho roku do 9 let.. :) těšíme se na Vás Ivona a Dudýskův tým.. :)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Velikonoce s Dudýskem

U tří jasanůLuže (17.8 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (30.8 km)

Srub MidlaČenkovice (31.9 km)