Retroměstečko ... 2018 

Retroměstečko ... 2018 

Adresa:

Pardubice, Zborovské náměstí 1230

Termín: 22.9.2018 23.9.2018
Vstupné:

80 - 420 Kč

22zář - 23zář celý den

Žánr: ostatní akcepro děti rodinná zábava retro auto - moto hračky technika


Projekt poukazuje na tradice a úspěchy republiky v různých oblastech a oborech. Stanoviště hasičů a integrovaného záchranného systému, bezpečnostní složky i firmy působící na obranné platformě. Auto – moto veteráni, prezentace školních oborů, staré a dobové hračky, předměty i různá technika a zajímavosti, které byly pýchou pod značkou Made in Czechoslovakia, ale i okolních států.

Statická stanoviště programových účastníků a dynamické arény, včetně tankové. V bývalých kasárnách T.G.Masaryka v Pardubicích, kde je událost opakovaně již pátým rokem, se návštěvníci můžou pohybovat samostatně s možností si techniku doslova osahat, svézt se nebo si odborně, u konkrétního exponátu, nechat odpovědět na své otázky či zavzpomínat. Pro zpestření pobytu, zejména dětí, probíhá v prostoru areálu akce Superbojovka s Retráčkem o zajímavé akční i věcné ceny.

RETROMĚSTEČKO… má i svůj humanitní podtext s nadacemi, jež jsou rovněž pro Vás programově činnými, kde si můžete vyzkoušet třeba život s handicapem nebo asistenčním psem.

Akce svým programovým charakterem ukazuje cestu a vývoj. Ocitnete se ve starých časech – retru ale současně v přítomnosti. Stačí se vypravit 22. a 23. září do letošního RM 2018, do báječného víkendu plného tradic a zábavy, s vývojem průmyslu, oborů a bezpečnosti státu.

Nalaďte se dopředu na www.retromestecko.cz , kde najdete i rozsáhlé foto a videogalerie, které Vás vtáhnou do děje. Užijte si báječný víkend plný zábavy, historie, tradic a bezpečnosti státu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Retroměstečko ......

Ubytování U PalukůChrudim (7.9 km)

Residence ArxChrudim (8.3 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (21.3 km)