Iva Bittová & Pavel Fischer & Jakub Jedlinský

Iva Bittová & Pavel Fischer & Jakub Jedlinský

Adresa:

Karlovy Vary, Goethova stezka 6

Termín: 30.5.2024 v 19:30 hod. (čtvrtek)
Vstupné:

450 Kč

30květen čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyčeská hudba klasická hudba houslový koncert

Umělci: Iva Bittová


Vynikající zpěvačka a houslistka Iva Bittová vystoupí s dvojicí špičkových muzikantů Pavlem Fischerem (housle) a Jakubem Jedlinským (akordeon) v Karlových Varech ve strhující world music spojující vlivy moravské, balkánské, židovské, irské i romské muziky.

Iva Bittová, která během svých pobytů v České republice uskuteční vždy jen několik vystoupení, aktuálně ke koncertům přizvala dvojicí špičkových muzikantů – houslistu Pavla Fischera (primária věhlasného Škampova kvarteta, spolupracujícího s Josefem Sukem i Jethro Tull, vyučujícího na Royal Academy v Londýně) a akordeonistu Jakuba Jedlinského (absolventa Mistrovské třídy na dánské hudební akademii v Esbjergu, specialistu na fenomén argentinského tanga).

Z muzikantské souhry tak vznikla strhující world music, rytmicky a zvukově velmi pestrá, chvíli klidná, chvíli radostná nebo dramaticky vzrušenáIva Bittová obdařená úžasným hlasovým fondem, precizní houslovou technikou, schopností improvizace a nesmírně temperamentním a živým projevem se po devíti letech se vrací i do Karlových Varů  nenechte si ve čtvrtek 30. 5. 2024 od 19.30 hodin ujít ojedinělý hudební zážitek.

Hudební kluby - Karlovy Vary Akce v obci Karlovy Vary

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Iva Bittová & Pavel...

Spa Resort SanssouciKarlovy Vary (305 metrů)

Wellness & Spa Hotel AmbienteKarlovy Vary (585 metrů)

Wellness centrum hotelu Jean de CarroKarlovy Vary (692 metrů)