Příměstské tábory

Příměstské tábory

Adresa:

Broumov, Klášterní 1

Termín: 11.7.2016 19.8.2016

11čvc - 19srp celý den

Žánr: ostatní akcepro dětitábor


Hledáte pro své děti zajímavý program na letní prázdniny? Využijte novinky Vzdělávacího a kulturního centra Klášter Broumov a vyberte si z nabídky příměstských táborů, které se uskuteční v krásných a historicky unikátních prostorách národní kulturní památky Klášter Broumov. Tábory, které dětem rozšíří obzory hravým a nevšedním způsobem, jsou vedeny zkušenými lektory. Na výběr je z těchto tří typů:

ZEMĚ NEZEMĚ
11. 7. - 15. 7. 2016 / pro děti od 3 – 6 let

Společně budeme poznávat přírodu a vše co k ní patří. Projdeme hlubinami vod, skřítek permoníček nás zavede do podzemních krás, v lese budeme poznávat stopy živočichů a vůni rostlin a mnoho dalšího. Celý týden se bude střídat dobrodružství se zábavným poznáváním.

SKRIPTORIUM 
1. 8. - 5. 8. 2016 / pro děti od 7 – 12 let

Celý týden se budeme věnovat knihám, písmu, ilustracím. Vyzkoušíme si psát husím brkem, vyrobíme si vlastní barvy na ilustrace dle středověkých technik. Budeme se zabývat starými herbáři a tvorbou ilustrovaných naučných knih. To vše zábavnou formou využívající interaktivní hry i vlastní tvořivost.

MŮJ PRVNÍ DOKUMENT
15. 8. - 19. 8. 2016  pro děti od 7 -12 let

Děti se celý týden budou věnovat filmovému umění. Za přítomnosti zkušeného lektora – režiséra si vyzkouší práci s kamerou, jednoduchou animaci a střih. Vytvoří si filmový štáb, který bude tvořit, natáčet, hrát a seznamovat se s filmovým uměním. Na konci týdne si vyzkouší postprodukci a odnesou si tak vlastní film krátké stopáže. 

Cena turnusu: 1300 Kč / Cena zahrnuje lektorné, pojistné, 1 noc v klášteře, stravu /

Doba trvání: od 8 – 15 hod., čtvrteční přespání v klášteře

Minimální počet dětí:  8, max. 15 dětí

Rezervace: martina.junkova@broumovsko.cz, 734 443 165

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Příměstské tábory

Vila KateřinaBroumov (763 metrů)

Ubytování GrosshofBroumov (1 201 metrů)

U JanečkůTeplice nad Metují (11.4 km)