3D film Predátoři ve VIDA!

3D film Predátoři ve VIDA!

Adresa:

Brno, Křížkovského 554/12

Termín: 27.1.2018 31.1.2019
Vstupné:

50

27led - 31led celý den

Žánr: filmdokument


Mysleli jste si, že predátoři to mají v přírodě snadné? Zhlédněte napínavý 3D film a zjistěte, kdo opravdu stojí v divočině na straně vítězů. Právě predátoři totiž při lovu často prohrávají. Sledujte, jestli uspěje jedno z nejrychlejších zvířat na zemi – gepard, který v tichosti pronásleduje osamělou impalu, aby nasytil svá hladová mláďata.

Bude se svou loveckou strategií úspěšný křížák Darwinův žijící v dešťových pralesích? Dává si totiž na čas, než kořist lapí do 25 metrů dlouhého vlákna. Velmi obtížně si v poslední době zajišťují potravu také lední medvědi. Úbytek ledových ker způsobil nedostatek tuleňů, kteří na ledových plochách odpočívali.

Jedinečný 3D dokument Predátoři pochází z produkce proslulé BBC, na jeho přípravě se podíleli tvůrci úspěšné Divoké Afriky a cenami ověnčeného hlodavčího westernu Pidiobři. Užijte si dechberoucí záběry, díky kterým můžete odhalit, jak u predátorů v divočině probíhá příprava i samotný boj o přežití.

K vidění ve VIDA! science centru od února 2018! Vstup pro návštěvníky VIDA! za příplatek 50 Kč/os. Vstupenky jsou k dostání na pokladně VIDA! a jejich prodej končí 5 minut před začátkem promítání.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 3D film Predátoři ve...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.3 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...