Erotikon - němý film, živá hudba

Erotikon - němý film, živá hudba

Adresa:

Brno, Moravské náměstí 3

Termín: 8.11.2016
Vstupné:

120

8listopad úterý 20:30

Žánr: filmdrama


Železniční hlídač poskytne nocleh neznámému mladému muži, kterému v deštivé noci ujel vlak. Hlídačově dceři se mladý cizinec jménem George velmi líbí, je omámena a svedena jeho šarmem. Andrea postupně podléhá vnitřnímu vzrušení až se mu fyzicky i citově oddá. On však druhý den odjíždí a ona po nějaké době zjišťuje, že je těhotná. Píše mu dopis, ovšem odpovědí ji jsou pouze peníze a sdělení, že má vztah s již jinou, vdanou ženou.

Andrea je zoufalá, a aby utajila své těhotenství, odjíždí porodit dítě do Prahy. Dítě se ovšem narodí mrtvé. Andrea se snaží na vše zapomenout a po čase se provdá, ale svým manželství si není jistá. Když poté náhodně potká svou dávnou lásku, není schopna se rozhodnout, jakého muže si zvolit.

Romanticko-poetické drama bude doprovázet kapela Pierre Richard Core. Pierre Richard Core je hudební improvizační sdružení, které už osm let, v lehce proměnlivém složení, zkoumá a posouvá hranice svých schopností a hudebních stylů. Jejich vášní je improvizace všech možných podob.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Ubytování v okolí akce Erotikon - němý film,...

Ubytování v Renesančním doměMikulov (1 251 metrů)

Terasa Pension & WinebarMikulov (1 312 metrů)

Ubytování KroupaDolní Dunajovice (4.9 km)