F*ckUp při cestování

F*ckUp při cestování

Adresa:

Brno, Moravské náměstí 3

Termín: 11.10.2016

11říjen úterý 21:00

Žánr: ostatní akce


F*ckUp při cestování Cestovatelský stand-up plný komických historek, u kterých se události zrovna dvakrát nepovedly. Bude to o napětí, smíchu, slzách, neuvěřitelných koncích, ponaučení a závěrem o velké chuti zase vycestovat. Dozvíte se, co se stane, když… • se balíte na poslední chvíli? • si nehlídáte čas odjezdu? • nemáte drobné? • nemáte kde spát? • jste až moc snaživí? • platíte předem a pak skutek utek? • nemáte tucha, kde jste?

Jak i po sebevětších cestovatelských průšvizích mít chuť to opět zopakovat? Proč záleží na posledním momentu dovolené? Jaké krušné chvíle zažila Bára a jak z nich vybruslila? Zazní zážitky ze Španělska, Filipín, Thajska, Francie, USA a vlastně z celého světa. Je to totiž nejen o jejich příbězích, ale taky o těch vašich.

Rozproudí se společné povídání, které skončí po hodině nebo třeba až při zavíračce. O cestování s Barborou Pečeňovou Její vášní je cestování, překonávání svých limitů a sbírání pestrých zážitků. Má za sebou procestovaných třicet zemí ze třech kontinentů. Nasbírané historky přednáší u nás i na cestovatelských festivalech.

V Brně pracuje jako senior konzultantka v GrowJOB institute a školitelka v oblasti budování firemní kultury a osobního rozvoje v rámci projektu Konec prokrastinace. Specializuje se na oblasti osobní efektivity, motivace a inspirativního leadershipu. Proto také začala organizovat prestižní konferenci Leadership Praha a Leadership Brno, kterou zároveň moderuje. Vstupné 50kč, 90 min., kapacita omezena. V prodeji od 30.9. od 17:00 na pokladně kina Scala. http://www.kinoscala.cz/cz/film/f-ckup-pri-cestovani-7436

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce F*ckUp při cestování

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...