Míša Růžičková: Lesní království

Míša Růžičková: Lesní království

Adresa:

Břeclav, U Tržiště 1

Termín: 17.3.2024
Vstupné:

320Kč

17březen neděle 10:00

Žánr: koncertyrodina děti písničky pro děti představení Břeclav

Umělci: Michaela Růžičková


Písničková show pro nejmenší.

Co kdybychom na chvilku zapomněli na hluk velkoměsta a vydali se na dobrodružný výlet do tajuplného Lesního království? Připojte se k nám na magické písničkové představení, jež nadchne nejen vaše malé děti, ale i vás. 

Poznejte příběhy Zajíčka, Lišky, Medvěda a mnoha dalších lesních zvířátek, které nás provedou královstvím plným písniček. To, že v lese nemůžeme rozdělávat oheň, už všichni víme, ale kdyby náhodou někde hořelo, zatancujeme si u Hasičské písničky. 

Cestou můžeme narazit na starý hrad plný zapomenutých příběhů. A na závěr naší cesty se z nás stanou malí hrdinové - Popeláři, kteří pomohou udržet les čistý. Přijďte se s námi pobavit, naučit se něco nového a prožít dobrodružství, které budete dlouho vzpomínat! Těší se na vás Míša.

 

Představení je vhodné pro děti od 2 let. Děti do 12 měsíců, které ještě nechodí, mají vstup zdarma. Každá další osoba i dítě musí mít platnou vstupenku.

Představení je vhodné i pro ty, kteří ještě nevydrží dlouho sedět – během představení jsou děti zapojovány do písniček a zvány k tanci na pódiu.

Délka představení je 50-60 minut, poté mají děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě, vyfotit se nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko.

http://www.kinobreclav.cz/klient-1461/kino-320/stranka-11430/film-685962

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Břeclav Akce v obci Břeclav

Podobné akce

2červen neděle 10:00

Šmoulové Tour 2024

, Palackého třída 126 Ostatní

Ubytování v okolí akce Míša Růžičková:...

Relax Hotel ŠtorkLednice (7.3 km)

Ubytování u KocúraPodivín (8.1 km)

Salety hotelValtice (9.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?