Michalovi mazlíčci - Blansko

Michalovi mazlíčci - Blansko

Adresa:

Blansko, Hybešova 6

Termín: 9.2.2020

9únor neděle 14:00

Žánr: ostatní akceděti rodina divadlo soutěže a hry

Umělci: Michal Nesvadba


Michal si občas myslí, že už je moc velký na to, aby si hrál s dětmi. Jeho "plyšáci", největší mazlíčci, ho ale v představení přesvědčí o tom, že z malého kluka ještě nevyrostl a hrát si s nimi může klidně dál. Michal v Mazlíčcích představuje svoje miláčky ze zvířecí říše. Děti prostřednictvím tohoto představení cestují v prostoru i čase.

Během představení se s Michalem přenesou na klidné a prosluněné místo v pralese v Africe, kde potkají představitele těch nejvyšších, nejodvážnějších i nejroztomilejších exotických zvířecích přátel. Pak už ale rychle zase zpátky v čase do Michalova dětství a jeho dětského pokojíčku, kde na něj čekají další jeho oblíbení plyšáci ... a hlavně spousta vzpomínek do kterých se vrátí spolu s dětmi v sále... Nemůže chybět zábava, soutěže ani překvapení ...? Víte, koho má Michal opravdu moc rád, je jeho Miláček a vy ho dobře znáte? Napovíme Vám, že má žlutou barvu, těšíte se...?

V představení uvidí děti skutečné hračky, své oblíbené plyšáky, do kterých se zamilují nejen ony, ale také jejich rodiče.

Přijďte si hrát! Přijďte se bavit a smát!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Michalovi mazlíčci -...

Wellness hotel PanoramaBlansko (2.9 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (3.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...