Koncert Šumava na nohou

Adresa:

Vimperk

Termín: 19.9.2015
Vstupné:

290,- předprodej, 350,- na místě

19září čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty

Umělci: Anna K.


Ve Vimperku se bude v září konat výjimečný koncert Na koncertu Šumava na nohou pro Báru, Lucku, Barušku, Jonáše, Pavlíka a Tomáše zahraje Anna K., Narttu a Olats Otesoc. Ve Vimperku se loni dala dohromady skupina nadšenců, která uspořádá 19. září 2015 v KD Cihelna Vimperk koncert Šumava na nohou.

Hlavní hvězdou večera bude ANNA K, před ní vystoupí vimperští Narttu a celý koncert zahájí Olats Otesoc z Prahy. Vimperáky a obyvatele blízkých vesnic snad potěší, že Šumava na nohou pořádá koncert interpretky, která na Šumavě často nevystupuje a ani v minulosti nevystupovala, ale to není na celém koncertu nejzajímavější. Spolek Šumava na nohou byl založen loni s cílem pořádat kulturní akce a z jejich výtěžku podporovat lidi s různými stupni mentálního a tělesného postižení.

Ustavila se skupina šesti dětí s různými stupni postižení, mezi které bude výtěžek koncertu rozdělen ve formě materiální pomoci. Jde o tři dívky a tři chlapce pocházející z Borové Lady, Kašperských hor, Strážného, Vimperka a Zdíkova. Jsou mezi nimi dvě děti, které jsou trvale upoutány na invalidní vozík, jeden chlapec, který je ve vigilním kómatu, dvě děti s těžkou formou autismu a další, které utrpělo silnou mozkovou obrnu.

Vstupenky půjdou do předprodeje 15. 7. 2015 a to za 290,- Kč a bude jich 1.000 kusů. Na místě bude vstupenka za 350,- Kč. Už jste někdy pomohli tím, že jste vyprodali koncert? Jestli ne, tak do toho! Všechny informace o koncertu Šumava na nohou a jeho pořadatelích najdete na: www.sumavananohou.cz a také na facebooku Šumavy na nohou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Vimperk

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert Šumava na nohou

Šumava InnKvilda (14.7 km)

Rezidence VogelsangKašperské Hory (17.5 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (25.2 km)