Nejnovější články » Hudební novinky

Susan Boyle oslaví 10 let na hudební scéně novou deskou 'Ten'

26.2.2019,

Britská zpěvačka Susan Boyle oznámila svým fanouškům vydání nového alba. Nahrávkou, která bude dárkem k desetiletému výročí od začátku jejího působení v pop music, naváže na tři roky starou desku A Wonderful World. Do obchodů půjde 31. května.

Boyle se dostala do povědomí diváků svou účastí v soutěži Britain’s Got Talent, ve které vystoupila s písní I Dreamed a Dream, muzikálovým hitem z Bídníků. Slavná skladba bude i součástí nového alba s názvem Ten, které pomyslně uzavře první dekádu zpěvačky v hudební branži.

Během své desetileté kariéry vydala Britka sedm desek, z nichž ta první, nazvaná právě podle její muzikálové coververze, získala i nominaci na Grammy.

Sedmapadesátiletá umělkyně nedávno účinkovala ve speciální sérii americké obdoby talentové soutěže, která ji dala slávu America’s Got Talent: The Champions. Na osmé studiové nahrávce nabídne svým fanouškům oblíbené písně, které nejednou na koncertech zpívala - včetně čtyř novinek, které zatím tají.

"Jsem na to album velmi pyšná. Doufám, že písně přinesou lidem tolik radosti, jako mně přinesl jejich pouhý výběr," neskrývala nadšení Boyle v prohlášení. Mezi hity na Ten nebudou chybět skladby Wild Horses, Perfect Day, Mad World, What A Wonderful World nebo Hallelujah. Deska vyjde 31. května,