Nejnovější články » Filmové novinky

Ethan Hunt láká na svou srpnovou misi, už pošesté. Podívejte se na nový trailer

17.5.2018,

Držel se na letícím tryskáči, šplhal po mrakodrapu a teď se postaví Supermanovi. Tom Cruise se v další ze svých nemožných misí střetne se samotným mužem z oceli a předvede nějaké ty hříčky s helikoptérou.

Je jedním z nejslavnějších agentů ve filmovém vesmíru. Specialista na neproveditelné úkoly se už pošesté vrací do terénu, aby zabránil mezinárodní hrozbě. Kromě tradičních spolupracovníků Simona Pegga a Vinga Rhamese se na palubu vrací také Rebecca Ferguson coby Ilsa Faust a především - nový padouch. Toho si zahrál představitel Supermana Henry Cavill, jehož knírek pro práci na Mission Impossible způsobil nečekané komplikace dotáčkám k Justice League. Vstříc agentu Huntovi tentokrát odhodil kápi i superschopnosti a smířil se s rolí tradičního zabijáka. 

Cruise, tradičně jako bláznivý kaskadér, tentokrát předvede šílenou honičku ve vrtulnících. Při jiném kousku si dokonce zlomil kotník, když nohou narazil do zdi po výskoku z okna domu na protější zeď. Co všechno vás ve snímku s podtitulem Fallout čeká se podívejte v nové upoutávce. Režie se ujal Christopher McQuarrie, scénář napsali McQuarrie a Bruce Geller.