Divadlo Napajedla, Napajedla - program na září

Divadlo Napajedla

Napajedla, Komenského 304

Není tu akce, kterou Divadlo Napajedla pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyTatarka
  • Ohodnoť místo
  • www.kknapajedla.cz

Historie divadla Napajedla ve Zlínském kraji sahá až do roku 1871, kdy je datována jeho první písemná zmínka. Roku 1891 vznikl spolek divadelních ochotníků a téhož roku se uvedla první premiéra divadla – hra Mlynář a jeho dítě. V roce 1959 byl požádán Zdeněk Štěpánek, zda by divadlo mohlo nést jeho jméno. Jeho jméno nese divadlo dodnes. Sídlem divadelního souboru se stal Klub kultury v zámeckém parku.

Program divadla nabízí zábavu od pohádek po divadelní hry pro dospělé. Napajedla také pořádá hned několik akcí pro veřejnost ročně, například Svatováclavské slavnosti, kostýmové prohlídky zámku nebo Divadelní festival pro děti a mládež. Kromě divadelního souboru Zdeňka Štěpánka zde působí i amatérský loutkový soubor Klubíčko.

Vstupenky na divadelní představení či jiné kulturní akce spadající pod Klub kultury Napajedla můžete zakoupit na stránkách, osobně hodinu před začátkem představení dle programu v kině, na pokladně informačního centra Napajedla v obvyklé otevírací době nebo na stránkách GoOut.



Divadlo Napajedla - program na září

Toto divadlo si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Divadlo Napajedla: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!