Není tu akce, kterou Filozofická fakulta Univerzity Karlovy pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyTatarka
  • Ohodnoť místo
  • www.ff.cuni.cz

Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze, založená v roce 1348, je jednou z nejstarších a nejprestižnějších vzdělávacích institucí v České republice.

Nabízí širokou paletu bakalářských, magisterských a doktorských studijních programů v oblastech humanitních a společenských věd. Díky svému multidisciplinárnímu přístupu fakulta podporuje kritické myšlení a poskytuje studentům prostor pro výzkum, inovace a osobní rozvoj.

Filozofická fakulta Univerzity Karlovy je domovem pro více než 8000 studentů a více než 800 akademických pracovníků, kteří se věnují výzkumu a vzdělávání v přes 20 katedrách a ústavech.

Fakulta se pyšní významnými akademickými úspěchy v oblastech filozofie, historie, jazykovědy, literární vědy, sociologie a mnoha dalších.

Pro studenty, akademickou obec a veřejnost Filozofická fakulta nabízí bohatý program hostujících přednášek, workshopů a konferencí, které umožňují setkávání s předními mezinárodními odborníky.

Vědecká a výzkumná činnost fakulty je klíčová pro její misi. Filozofická fakulta Univerzity Karlovy se aktivně zapojuje do mezinárodních vědeckých projektů a spoluprací, což otevírá studentům a akademickým pracovníkům dveře do světa globálního výzkumu a inovací.



Filozofická fakulta Univerzity Karlovy - program na leden

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Filozofická fakulta Univerzity Karlovy: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Café Louvre Praha 1 (790 m)
Café Savoy Praha 5 (1 093 m)