Není tu akce, kterou Komunitní centrum Matky Terezy pořádá? Přidej ji

Komunitní centrum Matky Terezy patří pod chodovskou Římskokatolickou farnost sv. Františka z Assisi, nachází se v Praze na Chodově. Slavnostní otevření proběhlo 26. května 2007.

Toto centrum nabízí širokou škálu aktivit a služeb pro všechny věkové skupiny, od přednášek, workshopů, až po kulturní a vzdělávací akce, které jsou pečlivě připravované s ohledem na potřeby a zájmy místní komunity.

Komunitní centrum Matky Terezy je místo pro setkávání lidí. Je otevřené všem, kteří na Jižním Městě hledají místo, kde načerpají jak fyzickou, psychickou tak i duchovní sílu.

Kromě bohoslužeb v Komunitním centru Matky Terezy funguje také kavárna a mateřské centrum Domeček. Dále zde probíhá nedělní tančírna, dívčí skautský oddíl, cvičení pro seniory, sportovní oddíl Vosa, výuka náboženství a řada dalších aktivit.

Také je možnost pronájmu společenského sálu, kde se pořádají koncerty, společenské akce, přednášky, výstavy, firemní školení a mnoho dalšího. Dále je možnost pronajmout klubovny či učebny, které jsou vhodné pro hudební či výtvarnou výchovu.



Komunitní centrum Matky Terezy - program na červenec

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Komunitní centrum Matky Terezy: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Hermitage Hotel Prague Praha 2 (8.7 km)
Pentahotel Prague Praha 8 (8.7 km)