Areál Monínec, Monínec

Areál Monínec

Monínec, 7

1
Není tu akce, kterou Areál Monínec pořádá? Přidej ji

Areál Monínec najdete na Javorové skále 70 km jižně od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Monínec leží v srdci České Sibiře a Českého Meránu a je proto ideálním stanovištěm pro výlety s přáteli či rodinou.

V Aktivity parku najdete kuličkovou dráhu, která je dlouhá zhruba 100 metrů, tubing, trampolínu, lukostřelbu či discgolf. Nechybí také lanový park. Vodní maxiskluzavku, jež je také součástí parku a měří rovněž 100 metrů, ocení návštěvníci v případě teplejšího počasí.

Nechybí půjčovna elektrokol nebo přírodní koupaliště Pilský rybník, kde najdete kromě pláže a hřiště na volejbal i menší občerstvení.

Od dolní stanice lanovky vede naučná stezka Včely a mravenci. Na osmi stanovištích se tu nachází celkem 16 informačních panelů, které přehlednou a ucelenou formou seznamují se zajímavostmi lokality.

Široká síť cyklostezek procházející touto lokalitou činí z Monínce ideální místo pro cykloturistiku. Pro vášnivé bikery je zde bike park. Na své si přijdou i milovníci golfu. V blízkosti areálu najdete golfové hřiště Čertovo břemeno, které uspokojí nároky každého hráče.

Součástí nabídky bude navíc nově i animační program, možnost nočního sledování oblohy s komentářem nebo i řízené turistické a cyklovýlety do okolí připravené ve spolupráci s turistickou oblastí Toulava.



Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí

Areál Monínec na fotkách...

Máš lepší fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Areál Monínec: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!