Muzeum hraček Ostrava, Ostrava - program na červenec

Muzeum hraček Ostrava

Ostrava, Vítkovická 3083/1

1
Není tu akce, kterou Muzeum hraček Ostrava pořádá? Přidej ji
  • Byli tady (1)muzeumhracekostrava
  • Ohodnoť místo
  • muzeumhracekostrava.cz

Muzeum hraček Ostrava nabízí ke zhlédnutí tisíce exponátů v několika sekcích. První z nich nese název Historické hračky a najdete zde ty nejstarší exponáty od poloviny 19. století. Druhá sekce - Retro hračky vás zavede do období 70. - 90. let 20 století. K vidění jsou největší hity této doby: céčka, Igráčci, panenky,... Třetí sekce je nazvaná Disneyana a je zasvěcena tvorbě Walta Disneyho. Na své si jistě přijdou milovníci slavného Mickey Mouse a jeho kamarádů a samozřejmě dalších pohádek tohoto tvůrce. Poslední sekce Sběratelství hostí každého půl roku jiného sběratele s jinou výstavou. Ke zhlédnutí jsou tisíce exponátů od poloviny 19. století po současnost.

Muzeum hraček Ostrava bylo otevřeno v květnu 2014, tehdy ještě v prostorách OC Laso na Masarykově náměstí. Nyní vás můžeme přivítat v nově otevřeném, a ještě zábavnějším muzeu s interaktivními prvky. Zažijete jistě spoustu zábavy!

Muzeum bylo založeno za účelem oživení centra města Ostravy jako nevýdělečný projekt s interaktivními akcemi pro děti i dospělé.

Otevírací doba: PO-NE 9:00-17:00



Muzeum hraček Ostrava - program na červenec

Toto muzeum/galerie si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Muzeum hraček Ostrava: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!