Není tu akce, kterou Kulturní centrum Vratislavice pořádá? Přidej ji

Kulturní centrum VRATISLAVICE 101010 vzniklo jako odezva na absenci prostor, kde by se mohli vratislavičtí občané setkávat a pořádat nejrůznější kulturní akce. K těmto účelům kdysi sloužila budova známá jako Svoboda, ve které dlouhá léta pod vedením pana Jiřího Veverky probíhaly všechny významnější kulturní akce ve Vratislavicích.

Na tuto tradici bychom nyní rádi navázali a našim obyvatelům nabídli čisté a moderní prostory. Věnujeme velké úsilí přípravě kvalitního kulturního programu, ve kterém se zaměřujeme především na divadelní představní, koncerty různých žánrů, kvalitní přednášky, taneční zábavy, pravidelná cvičení či interaktivní program pro děti s rodiči. Prostory kulturního centra jsou bezbariérové, nekuřácké a centrum disponuje vlastními parkovacími plochami s kapacitou 50 míst.

Naší prioritou je především otevřená spolupráce s místními občany, pro které bylo centrum vystavěno. Za každý podnět či nápad z Vaší strany jsme vděční a bude-li to v našich silách, rádi ho zrealizujeme. Celé prostory je možné si pronajmout pro soukromé účely nebo pro uspořádání firemní akce.



Kulturní centrum Vratislavice a okolí - aktuální program a vstupenky

20květen pondělí 19:30

Hypnotizér v Liberci | květen 2024

Kulturní centrum VratislaviceDivadlo
Další akce v okolí Cyklotrasy v okolí
vytisknout

Štítky

Kulturní centrum Vratislavice: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!