Galerie Katakomby, Brno - program na srpen

Galerie Katakomby

Brno, Zelný trh 9

Není tu akce, kterou Galerie Katakomby pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyLenka
  • Ohodnoť místo
  • www.galerie-katakomby.cz

Centrum experimentálního divadla provozuje Galerii Katakomby od roku 1992, kdy sídlí v nově zrekonstruované budově na Zelném trhu 9, (do léta 2005 provozovalo dvě výstavní prostory – Foyer a Galerii Katakomby, avšak od podzimu 2005 přešla výstavní prostora Foyer zcela pod dikci Divadla Husa na provázku).

Výstavy pořádané v podzemní Galerii Katakomby lze navštěvovat velmi často, 
neboť se obměňují téměř každý měsíc. Výstavní koncepce Galerie Katakomby je otevřena širokému spektru výtvarných pohledů na svět a nikdy v minulosti se neuzavírala a ani do budoucna nebude uzavírat před mnohostí výtvarného vyjádření – prezentují se zde jak jednotlivci, tak i skupiny, vystavují zde nejenom zavedení umělci, ale i mladí a nadějní byť širší veřejnosti neznámí výtvarníci a také výstavy s charitativní či jinou společensky závažnou náplní dostávají svůj prostor.

Pravidelné informace o výtvarných počinech bývají zveřejňovány na měsíčních plakátech a letácích CEDu, rozesílány v mailové podobě do médií (novin, rozhlasu a televize) a otiskovány v kulturních přehledech některých periodik. 



Galerie Katakomby - program na srpen

Toto muzeum/galerie si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Galerie Katakomby: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...