Jatka78, Praha 7 - program na prosinec

Jatka78

Praha 7, Bubenské nábřeží 306/13

Není tu akce, kterou Jatka78 pořádá? Přidej ji

Mít jedno místo pro zkoušky, trénink a vystoupení bylo dlouholetým snem principála Cirku La Putyka Rosti Nováka mladšího. Sen se uskutečnil a 5. listopadu 2014 byl zahájen zkušební provoz Jatek78.

Jatka78 jsou multifunkční divadelní prostor, Malá scéna, zkušebna, galerie, tréninková hala a bar & bistro. Nachází se v Praze v Holešovicích.

Jatka78 jsou ideálním místem pro nový cirkus, tanec a alternativní a loutkové divadlo. Jsou domovskou scénou zakládajícího souboru Cirk La Putyka, dále pak DEKKADANCERSA a Heaven´s Gate. Mezi hostující soubory patří například Bratři v tricku či Vosto5.

Tento unikátní prostor v Praze byl oživen s vizí vytvořit platformu pro experimentální umění, kde se mísí tradiční formy s avantgardními přístupy.

Jatka78 hostí širokou škálu akcí od činoherních představení, přes moderní taneční vystoupení, až po nový cirkus. Také se zde pořádají různé workshopy, diskuze, přednášky, konference, výstavy, happeningy a mnoho dalšího.

Součástí Jatek78 je také bar & bistro, které je ideálním místem pro setkávání návštěvníků s umělci či k příjemnému posezení v přátelské atmosféře.



Jatka78 - program na prosinec

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Kousek odtud doporučujeme...

Pentahotel Prague Praha 8 (846 m)
Café Louvre Praha 1 (2.8 km)

Štítky

Jatka78: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!