Není tu akce, kterou Divadlo na Šantovce pořádá? Přidej ji
  • Byli tady
  • Napsali jsme...
  • Ohodnoť místo
  • www.divadlonasantovce.cz

Divadlo na Šantovce je zbrusu nový divadelní prostor v srdci Olomouce. Každý měsíc nabízí divákům pestrý kulturní program pro dospělé i pro rodiny s dětmi. Návštěvníci se mohou těšit na večerní divadelní představení, ve kterých vystoupí známé tváře z televizních obrazovek i ze slavných pražských divadel, jako je Divadlo v Řeznické, Švandovo divadlo, Divadlo v Dlouhé a další. V programu nechybí ani koncerty známých českých skupin či oblíbená talkshow.

Jednou z hlavních dramaturgických linií je pravidelné uvádění pohádek pro děti a rodiče, po kterých je v Olomouci a okolí poptávka stále neuspokojená. Každý víkend tak najdou dětští diváci pestrou nabídku pohádkových titulů, která jim přinese živé divadlo. Kromě divadelních pohádek pořádá Divadlo na Šantovce další akce pro děti jako jsou karnevaly, dětské bály, zábavní soutěžní odpoledne, ale i výtvarné nebo dramatické dílničky, malování na obličej aj.

V dopoledních hodinách prostor Divadla na Šantovce slouží žákům základních a středních škol i dětem z mateřských škol.

Divadlo na Šantovce je však také originální prostor k pronájmům na firemní akce, večírky, konference, zadaná představení a mnoho jiných příležitostí.

Divadlo na Šantovce má plně klimatizovaný sál s pohyblivou elevací, která umožňuje všem divákům dobře vidět na jeviště, je vystavěný podle moderních norem, pojme až 220 sedících a 300 stojících diváků (v případě zatažené elevace). K dispozici je foyer pro příjemné strávení přestávky během produkce a velkorysé řešení toalet, které by mělo předejít tvoření dlouhých front.

Těšíme na vaši návštěvu!



Divadlo na Šantovce - program na únor

Toto divadlo si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Divadlo na Šantovce: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!