Divadlo VILA Štvanice, Praha 7 - program na leden

Divadlo VILA Štvanice

Praha 7, ostrov Štvanice 858

Není tu akce, kterou Divadlo VILA Štvanice pořádá? Přidej ji

Divadlo VILA Štvanice se nachází v Praze na ostrově Štvanice.

Divadlo VILA Štvanice je domovem tří nezávislých divadel, Tygr v tísni, Geisslers Hofcomoedianten a Divadla LETÍ. Budova ve které divadla sídlí byla postavená pravděpodobně v roce 1824. A od roku 1958 je chráněnou kulturní památkou.

V divadlech je velmi široký repertoár, hraje se zde od baroka přes literaturu 20. století až po současnost. Od zapomenutých divadelních kuriozit, přes literární adaptace po novou dramatiku.

V Divadle Vile Štvanice najdeme útulnou kavárnu, která láká k odpočinku nejen před představením, ale i po něm. Kavárna je otevřena každý den. V letních měsících je k dispozici příjemné venkovní posezení v okolí VILY.

V Kavárně se příležitostně konají živé koncerty či jiné kulturní události. Je zde také možnost pronájmu prostor pro různé soukromé události, jako jsou například oslavy narozenin, firemní večírky a jiné.

Hudební scéna je zde zaměřena spíše na alternativní hudbu, pravidelně se zde realizují křty alb. V Divadle VILA Štvanice, se pořádají také absolventské koncerty studentů z Konzervatoře a VOŠ Jaroslava Ježka.



Divadlo VILA Štvanice - program na leden

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Divadlo VILA Štvanice: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Pentahotel Prague Praha 8 (1 317 m)
Café Louvre Praha 1 (1 955 m)