Není tu akce, kterou Městské koupaliště pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyMDK Sokolov
  • Ohodnoť místo
  • www.koupalistesokolov.cz

Všechny naše bazény jsou napouštěny pitnou vodou! Kvalita bazénové voda je pravidelně v průběhu dne měřena  :o)

Otevřeno denně od 1000 do 1900 v případě příznivého počasí

závodnící trénují 800-1000, 1900-2100

Dětský bazén - určený zejména pro malé děti. Bez malých dětí ostatním vstup zakázán!  Hloubka bazénku je od 5 do 40 cm. U bazénu nekuřte a nejezte, dětem nedávejte na hraní věci, jež se mohou ve vodě rozmočit. Kontrolujte prosím své ratolesti, ať nenosí do bazénku písek. Kvalitu vody máme na vynikající úrovni nejen díky tomu, že napouštíme pitnou vodou, ale máme tu šikovného strojníka , který se fakt vyzná! Aktuální teplotu vody najdete na titulní stránce, v průběhu sezony se pohybuje od 19 do 25 oC.Při vstupu s nejmenšími používejte prosím koupací pleny (k dostání na Minisquashi - okno vedle zmrzliny). V blízkém okolí dětského bazénku jsou herní prvky. Pro rodiče s nejmenšími dětmi jsou k dispozici zdarma k zapůjčení slunečníky.

Neplavci bazén - určený pro neplavce o rozměrech 50 x 16 m s postupně svažitým dnem 0,8 m až 1,2 m je určen zejména pro děti. Do bazénu je instalována Julča – nafukovací skákadlo pro malé děti, vedle ní je instalován Drak světák – nafukovací skákadlo pro větší děti. Do bazénu dále ústí Multislide - dvojitá klouzačka, kde děti mohou závodit v rychlém sjezdu a Tobogán. Kvalitu vody máme na vynikající úrovni nejen díky tomu, že napouštíme pitnou vodou, ale máme tu šikovného strojníka, který se fakt vyzná a o vodu se vzorně stará celý den! Průzračnou vodu nám prosím pomáhejte udržovat tím, že se před vstupem do bazénu osprchujete, krémy na opalování dětem natírejte pouze na tvář a ramena, zbytek těla jim napatlejte, až když vylezou z bazénu. Aktuální teplotu vody najdete na titulní stránce, v průběhu sezony se pohybuje od 19 do 25 oC.

Plavci bazén - určený pro plavce o rozměrech 50x15m s postupně svažitým dnem 1,6 m až 2,4 m je určen výhradně pro plavce, neplavcům je vstup zakázán, rovněž sem neberte nafukovací matračky a jiná „plavidla“.  Kvalitu vody máme na vynikající úrovni nejen díky tomu, že napouštíme pitnou vodou, ale máme tu šikovného strojníka, který se fakt vyzná a o vodu se vzorně stará celý den! Průzračnou vodu nám prosím pomáhejte udržovat tím, že se před fstupem do bazénu osprchujete, krémy na opalování natírejte na svá těla až po plavání. Jste-li beachvolejbalisti, po hře ze sebe prosím spláchněte písek, je kvalitní, jemný a strašně špatně se ze dna bazénu vysává :o). Aktuální teplotu vody najdete na titulní stránce (odkaz), když napouštíme má 11oC (první plavec foto), v průběhu sezony se pohybuje od 19 do 24 oC.

Velikou novinkou jsou dětská šlapadla v samostatném gumovém bazénku  a zde si můžete také koupit nafukovací míče, rukávky, stříkací pistole a podobný sortiment. Dále je pro vaše ratolesti připraveno veliké pískoviště, klouzačka, kolotoč, dětská hrazda, houpadla a spousta krátce střiženého trávníku. U Plavčíka si můžete zdarma zapůjčit slunečník, jejich počet je však omezen, proto upřednostňujeme rodiče s malými dětmi a kardiaky. Před areálem jsou vám k dispozici dvě dětská hřiště zdarma.

Ceník

Celodenní koupání děti do 130 cm  45,- Kč

Celodenní koupání ostatní              60,- Kč

Večerní koupání 1700-1900            45,- Kč

ZTP                                             zdarma

děti do 2 let                                  zdarma

děti v kočárku                               zdarma

tábory a skupiny                           dohodou608 972 463

stanování při akcích                      dohodou608 972 463     

Více zde: http://www.koupalistesokolov.cz/koupani/ Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz

Přidat novou kulturní akci k tomuto objektu

Chcete připojit k akci fotografii?
Prosíme, nepište celý titulek velkými písmeny (převést na malá)Anglický název?
Vyplňte, pokud akce končí jiný den než začíná (vicedenní akce, festivaly...)
Anglický popis akce?
E-mail musí vyplňit pouze neregistrovaný fanoušek... Zaregistrovat (Proč se registrovat?)
Přidáním akce souhlasíte s podmínkami serveru Informuji.cz

Snažíte se vložit akci, kterou již máme v databázi?


Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí

Štítky

Městské koupaliště : hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!