Není tu akce, kterou Klub Na Rampě pořádá? Přidej ji
  • Byli tady (1)
  • Napsali jsme...
  • Ohodnoť místo
  • www.klubnarampe.cz

Klub Na Rampě se nachází přímo v centru města Jablonce nad Nisou a je součástí pavilonu A nedávno zrekonstruovaného komplexu Eurocentra. Kromě dostatečně velkého sálu s podiem a malým barem je součástí klubu také denně otevřený velký bar s výhledem na zrekonstruovaný letní amfiteátr. Klub se může pyšnit více než 10letou historií.

Za tu dobu zde vystoupili stovky známých i méně známých osobností a skupin, mezi něž patří i taková zvučná jména jako jsou Daniel Bárta, Vltava, Mňága a Žďorp, Monkey Business,Divokej Bill, Pražský výběr II, Wohnout, Blue Effect.... Ze zahraničních hudebníků za zmínku stojí třeba Laco Deci & Cellula New York. Pokud máte zájem, můžete, nahlédnou do v seznam kapel, který v součastné chvíli čítá nad dvě stovky interpretů. Vedle pestré nabídky vystoupení osvědčených umělců klub nabízí také kvalitní zázemí pro amatérské koštýře, začínající talenty a mladé kapely Jablonecka. Neodmyslitelnou součástí programu jsou také tradiční workshopy, mezi něž patří například keramická dílna, hodiny divadelní průpravy, hojně navštěvovaný bubenický workshop,fotografická dílna, astronomická setkání.

Na Rampě se můžete také často setkat se známými osobnostmi a to především při Hovorech Na Rampě a cestopisných a jiných promítáních, večerech dokumentárních filmů-s autory O.Sommerovou, O. Špátovou, H. Třeštíkovou.. Obzvláště oblíbené jsou večery s hudebními publicisty, jako je Jiří Černý, Pavel Klusák,Jaroslav Špulák.

V neposlední řadě stojí za zmínku nejdéle pořádaná akce Horečka sobotní noci Petra Vobořila, která se koná poslední sobotu v měsíci a navštíví jí několik set lidí. A také Toulky jabloneckou historiií, připravované po mnoho let Václavem Vostřákem. Od ledna 2008 se také Klub Na Rampě stává domovskou scénou Krátkého Úderného Divadla, které tu můžete vidět každý měsíc.

Telefon: +420 485 100 500


Přidat novou kulturní akci k tomuto objektu

Chcete připojit k akci fotografii?
Prosíme, nepište celý titulek velkými písmeny (převést na malá)Anglický název?
Vyplňte, pokud akce končí jiný den než začíná (vicedenní akce, festivaly...)
Anglický popis akce?
E-mail musí vyplňit pouze neregistrovaný fanoušek... Zaregistrovat (Proč se registrovat?)
Přidáním akce souhlasíte s podmínkami serveru Informuji.cz

Snažíte se vložit akci, kterou již máme v databázi?


Klub Na Rampě a okolí - aktuální program

Tento klub si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí

Štítky

Klub Na Rampě: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!