Rodinné centrum Chloumek, Mělník

Rodinné centrum Chloumek

Mělník, Trojická 2803

Není tu akce, kterou Rodinné centrum Chloumek pořádá? Přidej ji
  • Byli tady
  • Ohodnoť místo
  • www.rcchloumek.cz

Rodinné centrum bylo založeno paní Markétou Steinovou v roce 2004 v prostorách bývalého archivu Městského úřadu Mělník. Budova, ještě dříve, než zde byl archiv, sloužila jako kulturní dům pro obyvatele Chloumku, které si oni sami v „akci Z“ postavili.

Od ledna 2010 převzala centrum nová generace maminek v čele s paní Ivanou Taškovou, v září 2011 se pak vedení centra ujala paní Dana Poustková.

O Daně se na apríla 2013 do vedení RC Chloumek dostala sedmička statečných maminek v čele s Janou Dočekalovou. Této skupině se podařilo jako první dosáhnout na dotace z Humanitárního fondu Středočeského kraje, což bylo ihned na provozu a vybavení centra znát.

Další předání štafety proběhlo na jaře 2015, kdy žezlo “šéfky” převzala Zuzka Syrová. Hlavním cílem je udržet vysoko nastavenou laťku z předchozích let, především co se týče kvality nabízených služeb. S rokem 2019 vstupuje do vedení Jíťa Koutenská. V současné době je nás ve vedení jedenáct. Centru se věnujeme zcela dobrovolně, ve svém volném čase.



Rodinné centrum Chloumek a okolí - aktuální program

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Rodinné centrum Chloumek: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!