Volnočasový areál Správčák, Předměřice nad Labem

Volnočasový areál Správčák

Předměřice nad Labem, Předměřice nad Labem 611

Není tu akce, kterou Volnočasový areál Správčák pořádá? Přidej ji
  • Byli tady
  • Ohodnoť místo
  • www.spravcakhk.cz

V Předměřicích nad Labem kousek od Hradce Králové naleznete volnočasový areál Správčák pro celou rodinu. Při budování areálu se myslelo jak na děti tak dospělé. Areál je umístěn na břehu písníku s čistou vodou a písčitým dnem který poskytne v teplých dnech možnost koupání či opalování na travnaté pláži.

Pro děti je připravený největší nafukovací ráj v Královehradeckém kraji v podobě 10 nafukovacích hradů různých tvarů a velikostí. Pro dospělé jsou připravené hřiště na plážový volejbal a pétanque.

Pokud se rozhodnete prokoumat okolí Správčického písníku můžete vyrazit po hladině zapůjčeným šlapadlem nebo na paddleboardu. Na Správčáku je k dispozici bufet s dobrým pitím a rychlím občerstvením.

Chcete-li se ale kvalitně najíst je pro Vás připravená moderní restaurace nabízející kvalitní českou kuchyni. Posadit se můžete na třech zahrádkách odkud skvěle uvidíte na své ratolesti nebo případě horšího počasí se můžete usadit uvnitř v moderní stodole. Restaurace nabízí jak polední nabídku tak stálou odpolední nabídku a dětské menu.



Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Volnočasový areál Správčák: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!