AutoKino LEDÁRNY, Praha 4

AutoKino LEDÁRNY

Praha 4, U Ledáren

Není tu akce, kterou AutoKino LEDÁRNY pořádá? Přidej ji

V době, která nepřeje kultuře v jiné než online podobě, přicházíme s oprášeným ná padem na DRIVE IN kino. Nejsme ovšem obyčejné autokino - zasytíme nejen váš hlad po kultuře, ale i ten fyzický. Ano, nabízíme přesah v podobě perfektního gastro servisu z naší „základny“ v podolském RESTU.

Jak to funguje? Na webu nebo v aplikaci našeho partnera Ticket Portal si koupíte lístek (platí se za jeden vůz). Vstupenky lze zakoupit i na místě. Půl hodiny před začátkem promítání vás pustíme do areálu a nasměrujeme na vaše místo. Pak už si jen užíváte film a přes aplikaci nebo telefonem/SMS si objednáte nápoje a perfektní jídlo, které vám přineseme až k okénku vašeho auta. To vše při zachování všech bezpečnostních pravidel. A to je druhé velké plus: restaurace fungují jen v omezeném režimu a krabičkový servis některým jídlům zkrátka nepřeje, u nás se ale i tak můžete těšit na delikatesy! Chystáme například vynikající kalamáry na grilu na dřevěném uhlí, poctivý burger, a myslet budeme i na vegetariány... To vše budeme čerstvě připravovat přímo v areálu kina. Kvalitní víno nebo černé pivo je samozřejmostí. Po skončení filmového programu zůstáváme v provozu až do půlnoci. Na naší FM frekvenci pokračuje vysílání.

Naše autokino má bar, restauraci, zvuk přes rádio na FM 107,1, eshop, kde si můžete objednat drink nebo večeři přímo do auta a nezapomeňte na AFTERPARTY přímo ve vašem autě, kterou si po skončení promítání naladíte na FM!

Jestli si chcete dát skleničku a zůstat zodpovědní, máme pro vás řešení: náš partner Rychlé želvy vás bezpečně dopraví vaším autem až domů za zvýhodněnou cenu!

Plánujeme první promítání během měsíce dubna. Slavnostní zahájení provozu bude ve čtvrtek 29. 4.

Kapacita je až 70 automobilů. Vše při zachování všech hygienických pravidel. V případě uvolnění restrikcí plánujeme autokino rozšířit o sekci pro sedící diváky.



AutoKino LEDÁRNY a okolí - aktuální program

Toto kino si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

AutoKino LEDÁRNY: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.2 km)
Café Savoy Praha 5 (5.5 km)