Reformát - papírnictví z druhé ruky a knihařská dílna pro veřejnost

Praha 7, U Studánky 241/29

Není tu akce, kterou Reformát - papírnictví z druhé ruky a knihařská dílna pro veřejnost pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyreformat
  • Ohodnoť místo
  • reformat.cz

Projekt Reformát je papírnictví z druhé ruky a knihařská dílna pro veřejnost. Zabýváme se přímou recyklací, tedy zpracováváním odpadového materiálu, především pak papíru. Vyrábíme z něj funkční a praktické produkty, jako jsou bloky, zápisníky, kuchařky, herbáře a mnohé další. Naše tvorba je zaměřená na udržitelný rozvoj, práci s druhotnými materiály, knihařské řemeslo a v neposlední řadě i grafický design.

Součástí pražského kamenného obchodu, ve kterém můžete najít naše produkty, je i sdílená knihařská dílna pro veřejnost. Ta nabízí možnost výroby vlastních autorských produktů, zakázek, maket a dalších výrobků na profesionálních knihařských strojích, které jsou zájemcům plně k dispozici. Návštěvníci dílny tedy mohou po absolvování základního zaučovacího kurzu obsluhovat stroje zcela sami a bez dozoru.

Kromě individuální práce v dílně nabízíme i vlastní knihařské workshopy zaměřené na výuku klasických i méně známých knižních vazeb. S knihařským oborem se u nás můžete seznámit jak na praktických kurzech, tak i skrze teoretické přednášky. Kromě knihařských kurzů jsou součástí programu tvůrčí kurzy pro děti a seniory, dále pak příměstské letní tábory pro děti, přednášky, promítání a mnohé další aktivity.



Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Reformát - papírnictví z druhé ruky a knihařská dílna pro veřejnost: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Café Louvre Praha 1 (2.2 km)
Pentahotel Prague Praha 8 (2.3 km)