Škoda Muzeum, Mladá Boleslav - přidat akci

Škoda Muzeum

Mladá Boleslav, třída Václava Klementa 294

Není tu akce, kterou Škoda Muzeum pořádá? Přidej ji

V roce 1895 založili Václav Laurin a Václav Klement v Mladé Boleslavi společný podnik. ŠKODA tak patří k jedné z nejstarších automobilových značek na světě. Muzeum oživilo tento příběh na autentickém místě – v bývalých výrobních halách, ve kterých se až do roku 1928 vyráběly automobily. Hned vedle v největším a nejmodernějším závodě tento příběh pokračuje: den co den tam sjíždějí z výrobní linky nové škodovky. Také v muzeu je historie stále v pohybu: výstavy, řady akcí, koncertů a v neposlední řadě obměna exponátů nabízejí celoročně inspiraci a rozmanitost. Kromě prohlídek v mnoha jazycích jsou nabízeny doplňkové služby, například pro skupiny a děti. Ideálním rozšířením návštěvy muzea je prohlídka přilehlých výrobních provozů. Tím se vše propojí ve fascinující cestu historií automobilů.

Muzeum je moderně koncipovanou výkladní skříní značky, která zve návštěvníky k pestré, poutavé, interaktivní a multimediální procházce historií firmy. Razantní jízda historií automobilky ŠKODA AUTO, kterou představují automobily, filmy, současníci a dokumenty uspořádané na více než 1 800 m² výstavní plochy v historických výrobních halách. Muzeum se chlubí také novým multifunkčním sálem „Laurin & Klement Forum“ a moderním Café/Restaurantem VÁCLAV.

Souzvuk „Tradice“, „Evoluce“ a „Preciznosti“ tvoří hlavní obsahovou myšlenku ŠKODA Muzea. Tři světy plné zážitků s mimořádným akcentem: napínavé, poučné a překvapivé. Jako červená nit se expozicí vine směs automobilů a příběhů, inscenována multimediálně a interaktivně. Návštěvník má široké možnosti volby od prostého prohlížení vozů a exponátů, přes prohlížení obrázků a filmů až po hlubší četbu – flexibilita je jednou z hlavních charakteristik muzea.


Přidat novou kulturní akci k tomuto objektu

Chcete připojit k akci fotografii?
Prosíme, nepište celý titulek velkými písmeny (převést na malá)Anglický název?
Vyplňte, pokud akce končí jiný den než začíná (vicedenní akce, festivaly...)
Anglický popis akce?
E-mail musí vyplňit pouze neregistrovaný fanoušek... Zaregistrovat (Proč se registrovat?)
Přidáním akce souhlasíte s podmínkami serveru Informuji.cz

Snažíte se vložit akci, kterou již máme v databázi?


Škoda Muzeum a okolí - aktuální program a vstupenky

Další akce v okolí Cyklotrasy v okolí
vytisknout

Štítky

Škoda Muzeum: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!