Toboga Tongo, Hradec Králové - program na leden

Toboga Tongo

Hradec Králové, Kutnohorská 226

Není tu akce, kterou Toboga Tongo pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyAndrea Morkusová
  • Ohodnoť místo
  • www.toboga.cz

Toboga Tongo je zábavní park pro celou rodinu. V hale na ploše 2900 m2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro děti, ale i pro dospělé. Každá z nich představuje jiný ostrov či mořský svět. Za jediný den tak můžou rodiče s dětmi společně uskutečnit dobrodružnou cestu oceánem.

V jedinečném kouzelném světě Tongo mají děti hlavní slovo. Hraní, řádění, lezení, skákání, křik – jednoduše zábava! Děti se mohou vyřádit na tobogánech, trampolínách, skákacích hradech, horolezecké stěně, šplhací sopce, v pavoučí věži či na obrovské nafukovací rybě Nemo. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici koutek pro batolata. Mrňousky určitě nadchne bazének s balonky, malé klouzačky, prolézačky, houpačky, kostky a nafukovací chobotnice. Překvapení čeká i na malé řidiče, kteří mají možnost ukázat svou šikovnost na motokárách.

Hlavní předností tohoto indoor parku je to, že je koncipované jako sportovně – zábavní centrum pro aktivní trávení volného času dětí a rodičů za každého počasí. Všechny atrakce jsou určené také pro dospělé. Rodiče v tomto zábavním parku nejsou odkázáni do role pasivního doprovodu, ale můžou se účastnit mnoha aktivit. Mají možnost řádit s dětmi na všech atrakcích nebo bez obav o své ratolesti a v klidu relaxovat v prostorách restaurace, která je součástí parku. Děti prožijí den plný dobrodružství, zábavy, pohybu a nejrůznějších opičáren. Na společných výpravách si najdou nové kamarády a při překonávání rozmanitých překážek si zvýší své sebevědomí. Celá rodina tak může bez problému, a hlavně bez stresu strávit společný čas, a přitom si aktivně odpočinout.

Zábavní park Tongo je dobrou alternativou k smysluplnému trávení volného času dětí jinak než u počítačů, tabletů či mobilních telefonů. Navíc v centru Tongo nejsou na rozdíl od jiných podobných center žádné hrací automaty a jiná gamblerská zařízení.

Tongo se maximálně snaží vyjít vstříc návštěvníkům a zajistit pro ně komfortní prostředí, kde si můžou celé rodiny užít společný čas. Restaurace nabízí výběr teplých jídel pro dospělé i děti. Na požádání je možné nechat v restauraci ohřát kojeneckou stravu. Park je perfektně vybavený i pro nejmenší děti – atrakce pro batolata, přebalovací pulty a nočníky jsou samozřejmostí. Velice pohodlný je pro návštěvníky systém čipů. Každý návštěvník obdrží při příchodu čip, na který si vloží peníze (možno i z platební karty) a vše se následně hradí pomocí těchto čipů. Návštěvníci si po zaplacení vstupného hradí zejména občerstvení, protože všechny atrakce, kromě motokár, jsou zahrnuty v ceně vstupného.

V nabídce jsou zvýhodněné vstupy pro školy. Školy či školky mohou park využít jako cíl netradičních školních výletů. Ke školnímu výletu je možné přiobjednat doplňkové vzdělávací čí tělovýchovné programy. Zvýhodněné vstupné nabízí Tongo také pro maminky s malými dětmi, a to ve středu v dopoledních hodinách (jedná se o tzv. kavárničku pro mrňata). Rodinám se vyplatí pořídit si rodinnou permanentku, které jsou na pokladně nově k prodeji. Při zakoupení permanentky je každý šestý vstup zdarma. Permanentek je více typů, nejen pro rodiny, ale i pro jednotlivce.

Tongo pořádá množství akcí a doprovodných programů jak pro děti, tak pro dospělé. Nejoblíbenější jsou dětské narozeninové oslavy. Mezi pravidelné akce patří tvořivé a výtvarné dílny, soutěže, nocování pro děti v atrakcích a večery pro dospělé. Park je samozřejmě otevřený i dospělým na firemní akce, večírky nebo teambuilding. Program v parku Tongo se neustále obměňuje, jsou zařazovány nové zajímavé akce podle aktuálních trendů. V parku Tongo je horkou novinkou 5D kino!

Zábavní centrum Tongo patří pod značku Toboga, ke které náleží další tři indoor parky v různých městech – Toboga Fantasy v Praze, Bongo v Brně a Galaxie ve Zlíně.

Foto: archiv zábavního parku Toboga Tongo




Toboga Tongo: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!