Toboga Bongo, Brno - program na červen

Toboga Bongo

Brno, Pražákova 51

Není tu akce, kterou Toboga Bongo pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyAndrea Morkusová
  • Ohodnoť místo
  • www.toboga.cz

TOBOGA Bongo je zábavní park pro celou rodinu. V hale na ploše 2800 m2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro děti, ale i pro dospělé. Každá z nich představuje jiný světadíl či zemi. Za jediný den tak můžete společně uskutečnit dobrodružnou cestu kolem světa.

Na dobrodružné výpravě do divoké africké džungle objevíte nekonečný labyrint chodeb, skluzavek, tobogánů, lanovek a žebříků. Součástí atrakce je i obrovská skluzavka se čtyřmi dráhami symbolizující vodopád a také adrenalinová skluzavka volný pád. V USA se projedete na závodní dráze, v Indonésii podniknete náročný výstup na vysokou sopku. V Brazílii si zahrajete fotbal. V Číně Vás pravděpodobně spolkne drak a v Antarktidě nezmrznete, ale vyřádí se tady hlavně nejmenší děti. Kdo někdy ztroskotal u pobřežních skalisek, dobře ví, jak je těžké vyšplhat na houpající se ostrov. Kdo to však dokáže, toho čeká opravdová Havaj. Na Madagaskaru a v Austrálii si zaskotačíte jako klokan a na opravdový vrchol se děti i dospělí mohou dostat v Himalájích.

Park Bongo je zkrátka jedinečný svět pro opičárny Vašich dětí a své služby nabízí dětem i dospělým, již přes 10 let. Atrakce jsou neustále obměňovány dle aktuálních trendů. Děti jistě potěšila nová světelná diskotéka! Žhavou novinkou v Bongu je také je 5D kino.

Hlavní předností tohoto indoor parku je to, že je koncipován jako sportovně – zábavní centrum
pro aktivní trávení volného času dětí a rodičů za každého počasí. Všechny atrakce jsou určené také pro dospělé. Rodiče v tomto zábavním parku nejsou odkázáni do role pasivního doprovodu, ale můžou se účastnit mnoha aktivit. Park nabízí rodičům také možnost bez obav o své děti a v klidu relaxovat v prostorách velké restaurace, která je součástí parku (wi-fi připojení zdarma). V Restauraci je k dispozici široká nabídka jídel a nápojů za příznivé ceny.

Park Bongo pořádá množství akcí a doprovodných programů jak pro děti, tak pro dospělé.
Nejoblíbenější jsou dětské narozeninové oslavy. Mezi pravidelné akce patří tvořivé a výtvarné dílny, soutěže, nocování pro děti v atrakcích a večery pro dospělé (firemní akce a večírky).

Park je perfektně vybavený i pro nejmenší děti. Je zde velký koutek s atrakcemi pro batolata. Ve středu dopoledne mohou maminky s malými dětmi využít dopolední cenově zvýhodněný vstup. Tato středeční akce je automaticky zrušena v den státních svátků a prázdnin. Děti do dvou let mají vstup zdarma.

Rodinám se vyplatí pořídit si rodinnou permanentku, které jsou k dostání na recepci. Při zakoupení permanentky je každý šestý vstup zdarma. Permanentek je více typů, nejen pro rodiny, ale i pro jednotlivce.

Dětské centrum Bongo Brno patří do skupiny zábavních parků TOBOGA, které mají mimo Brno své pobočky i v Praze (park Toboga Fantasy), Zlíně (park Galaxie) a Hradci Králové (park Tongo).

Foto: archiv zábavního parku Toboga Bongo




Štítky

Toboga Bongo: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...