Toboga Fantasy, Praha 5 - program na říjen

Toboga Fantasy

Praha 5, Skandinávská 5a

Není tu akce, kterou Toboga Fantasy pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyAndrea Morkusová
  • Ohodnoť místo
  • www.toboga.cz

Toboga Fantasy je největší rodinný indoor park v České republice. Na rodiče s dětmi čeká na ploše 6000m2 přes 100 hracích a sportovních atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky. Děti se mohou vyřádit na tobogánech, trampolínách, obří mega skluzavce, skákacích hradech, horolezecké stěně, šplhací sopce, v pavoučí věži, na motokárách či na obrovském nafukovacím drakovi. 

Hlavní předností tohoto indoor parku je to, že je koncipován jako sportovně – zábavní centrum pro aktivní trávení volného času dětí a rodičů za každého počasí. Všechny atrakce jsou určené také pro dospělé. Rodiče v tomto zábavním parku nejsou odkázáni do role pasivního doprovodu, ale můžou se účastnit mnoha aktivit. Park nabízí rodičům také možnost bez obav o své děti a v klidu relaxovat v prostorách velké restaurace, která je součástí parku (wi-fi připojení zdarma). V Restauraci je k dispozici široká nabídka teplých jídel. 

Park je perfektně vybavený i pro nejmenší děti. Je zde velký koutek s atrakcemi pro batolata. Ve čtvrtek a v pátek od 10.00 do 14.00 hodin mohou maminky s malými dětmi využít dopolední cenově zvýhodněný vstup. Děti do jednoho roku mají vstup zdarma. Rodinám se vyplatí pořídit si rodinnou permanentku, které jsou k dostání na recepci. Při zakoupení permanentky je každý šestý vstup zdarma. Permanentek je více typů, nejen pro rodiny, ale i pro jednotlivce. 

Park Toboga Fantasy pořádá množství akcí a doprovodných programů jak pro děti, tak pro dospělé. Nejoblíbenější jsou dětské narozeninové oslavy. Mezi pravidelné akce patří tvořivé a výtvarné dílny, soutěže, nocování pro děti v atrakcích a večery pro dospělé (firemní akce a večírky).  

Zábavní centrum Toboga Fantasy patří pod značku Toboga, ke které náleží další tři indoor parky – Tongo v Hradci Králové, Bongo v Brně a Galaxie ve Zlíně. 

Foto: archiv zábavního centra TOBOGA Fantasy



Toboga Fantasy: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Café Savoy Praha 5 (8.5 km)
Hermitage Hotel Prague Praha 2 (8.8 km)