Fun Arena, Praha 1 - přidat akci

Fun Arena

Praha 1, Petrská 18

Není tu akce, kterou Fun Arena pořádá? Přidej ji
  • Aktuální program
  • Byli tadyFun Arena
  • Ohodnoť místo
  • www.funarena.cz

Zábava, akce, adrenalin. Nezapomenutelné firemní akce a teambuildingy. Nejlepší oslavy narozenin. Divoké rozlučky se svobodou. A to není všechno! 4 PATRA zábavního, kulturního a eventového centra odkud nebudete chtít odejít. Unikát nejen v ČR!

2. patro – Underground City

Prostor, který si můžete představit jako malé město z dystopického světa Cyberpunku plné tradičních i netradičních aktivit jako HADO, Axe Throwing, Lidský stolní fotbal či Battle robots. Najdete zde i náměstí s barem, Forrest geek areu, kde si budete připadat jak na Pandoře v Avataru či hernu s kulečníkem, stolními fotbálky a šipkami. Underground City je natolik unikátní prostor, že se nedá popsat slovy, ale musí se prostě vidět!

3. patro – Cyber Arcade

Arkádová herna ve stylu futuristického Cyberpunku, kde najdete 120 videoherních mašin z celého světa od klasických po moderní, od těch běžných známých až po unikáty, na které jinde v Evropě nenarazíte. Čekají na Vás závody, simulátory, střílečky, RPG, bojovky, … některé až pro 4 hráče. Nechybí zde VIP salonek vhodný na oslavy narozenin či privátní posezení s přáteli / kolegy či DOOM room s retro počítači zapojenými do LAN a možností si s přáteli nebo kolegy zapařit DOOM, Unreal Tournament a další klasiky z let minulých.

3. patro – Mana Potion

Deskoherní bar ve stylu Fantasy a Pána prstenů, kde si můžete s přáteli / kolegy zahrát více jak 100 deskových her, změřit své síly v karetních hrách Magic the Gathering či Pokémon nebo se vydat s družinou za dobrodružstvím v Dračáku ve VIP salonku vybudovaném právě pro Dračí doupě či Warhammer. Nechybí stylové drinky jako Mana Potion, Health Potion, Stamina Potion, ... a také výborné domácí tousty od Jendy, který je i majitelem této parádní herny a bude Vám po celou dobu Vaší návštěvy k dispozici.

4. patro – Factory Field

Zbrojnice, stylové zázemí a samozřejmě hřiště uzpůsobené na Paintball (Reball), Junior Reball, Extreme Archery, Speedsoft, Airsoft, Laser Ops či Nerf.

4. patro – Nerf Arena

První Nerf Arena v České republice, kde pořádáme tréninky, turnaje a samozřejmě soukromé akce a dětské oslavy.

5. patro – Studio Petrská

Fotografické studio a stejně tak krásný eventový prostor uzpůsobený pro firemní akce, přednášky, konference či filmové projekce. Pokud někoho neoslovuje styl Cyberpunku nebo Fantasy, tak Studio Petrská se svojí dominantou - Tiki barem s vyhřívaným pískem, je tou správnou volbou.


Přidat novou kulturní akci k tomuto objektu

Chcete připojit k akci fotografii?
Prosíme, nepište celý titulek velkými písmeny (převést na malá)Anglický název?
Vyplňte, pokud akce končí jiný den než začíná (vicedenní akce, festivaly...)
Anglický popis akce?
E-mail musí vyplňit pouze neregistrovaný fanoušek... Zaregistrovat (Proč se registrovat?)
Přidáním akce souhlasíte s podmínkami serveru Informuji.cz

Snažíte se vložit akci, kterou již máme v databázi?


Fun Arena a okolí - aktuální program a vstupenky

Další akce v okolí Cyklotrasy v okolí
vytisknout

Štítky

Fun Arena: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 521 m)
Café Louvre Praha 1 (2.3 km)