Lanový park, Janské lázně

Lanový park

Janské lázně, Černohorská

Není tu akce, kterou Lanový park pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyAndrea Morkusová
  • Ohodnoť místo
  • www.ski-school.cz

Lanový park ve stromech se skládá ze 36 překážek ve dvou okruzích. Kromě jiných zajímavých lanových překážek se zde můžete ze stromu na strom dopravit i na saních a na snowboardu. Dále na vás v lanovém parku čeká adrenalinový zážitek v podobě přejezdů na kladce. Celý lanový park je rozdělen do dvou okruhů - krátky a dlouhý.

Krátký okruh trvá přibližně 45 minut a má 14 překážek, mezi nimi i jízdní kolo nebo sáňky, barmské mosty, kladkové lanovky. Dlouhý okruh má 36 překážek ve výšce 4–12 m a trvá přibližně 2 hodiny, při kterých si vyzkoušíte i jízdu na snowboardu. Je jištěn ferratovým systémem, se kterým vás naučí pracovat naši instruktoři na trenažeru ještě před výstupem do lan. Lanový park je určen osobám nad 140 cm výšky. Osoby mladší 15 let mohou v parku z bezpečnostních důvodů lézt pouze v doprovodu zletilé osoby nebo si můžete jako průvodce objednat našeho instruktora. Instruktora je potřeba rezervovat předem.

V Janských Lázních jsme postavili také první lanový BABYPARK, který je určen dětem od 100 cm do 140 cm výšky. Děti jsou jištěny bezpečným samojistícím zařízením.

Foto: archiv lanové parku



Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Lanový park: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!