Centrum Černý Most, Praha 9 - program na červenec

Centrum Černý Most

Praha 9, Chlumecká 765/6

1
Není tu akce, kterou Centrum Černý Most pořádá? Přidej ji

Centrum Černý Most se veřejnosti představilo v roce 1997 coby vůbec první nákupní centrum v České republice. Od té doby centrum prošlo rozsáhlou rekonstrukcí a celkovým rozšířením, které vyvrcholilo 22. března 2013, kdy díky unikátnímu konceptu centra odstartovala nová éra nakupování u nás. Vyniká nápaditým a originálním designem, atraktivním portfoliem značek a lákavou nabídkou nadstandardních služeb, včetně atraktivního věrnostního programu. 

O návrh unikátní budovy Centra Černý Most se postarali architekti renomované britské společnosti Benoy, mezi jejichž realizace patří i slavná stavba Prado v Marseille, Suzhou Center v Číně nebo City Walk v Dubaji. Pro centrum navrhli i originální designovou fasádu doplněnou o hravé světelné efekty viditelné především za tmy. Centrum Černý Most skrývá plochu necelých 85 000 m2 se 176 obchodními jednotkami a 3 000 parkovacími místy. Pod jednou střechou zde zákazníci naleznou rozmanitou nabídku módních značek, sportovních obchodů, prodejen s domácími potřebami i kosmetikou. Možnost kvalitního občerstvení přináší zóna s 30 restauracemi, jež nabízejí kuchyně z celého světa. V sousední samostatné budově poté zákazníci naleznou oblíbený dům nábytku XXXLutz.

Návštěvníci Centra Černý Most zde také mohou využít multikino CineStar, které promítá filmy v 9 kinosálech s celkovou kapacitou 1 675 míst. Vyznavači zdravého životního stylu či sportovní nadšenci si jistě přijdou na své ve fitness centru FIT UP či v saunovém světě SAUNIA. Pro děti do 11 let je zase připravena unikátní zóna Maxíkov. Ve speciálně vytvořených 4 zónách (Ostrovy, Jezero, Les a Hnízdo) zažijí hodně zábavy, ale naučí se také spoustu nového. Maxíkov je jediné dětské hřiště v České republice umístěné v nákupním centru pyšnící se certifikátem kvality „Hřiště-sportoviště-tělocvična – Ověřený provoz“. 

Design a konstrukce Centra Černý Most jsou architektonicky řešeny s maximálním důrazem na šetrnost k životnímu prostředí, o čemž svědčí také udělená prestižní certifikace BREEAM. Váhu, kterou skupina přikládá společenské odpovědnosti, dokazuje také strategie Better Places 2030, v jejímž rámci se provozovatel centra zavazuje ke snížení uhlíkových emisí ze staveb a provozu budov, redukci uhlíkové stopy z dopravy, podpoření místních komunit a zaměstnanosti mladých lidí i kolektivní spolupráci a ohledu na životní prostředí. 




Štítky

Centrum Černý Most: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Pentahotel Prague Praha 8 (9.3 km)
Café Louvre Praha 1 (12.1 km)