Není tu akce, kterou Expozice času pořádá? Přidej ji

Expozice času je projekt, kterým Šternberk navazuje na svoji tradici města známého jako "město hodin". Rozsáhlá výstava zachycuje téma času ve všech možných kontextech. Pod scénářem a realizací Expozice času je podepsáno studio CreaTeam, jehož majitel a jednatel Ing. Ladislav Kopecký spolupracoval mimo jiné i na několika světových výstavách EXPO.

V Expozici času si přijdou na své jak malí návštěvníci, tak i jejich rodiče. K vyzkoušení je zde vesmírná hra, možnost nechat se vyfotografovat Hubbleovým teleskopem, prohlédnout si sbírku vzácných hodin anebo si poslechnout zvonkohru z Lorety. Uvidíte zde stovky zajímavých exponátů z tuzemských i zahraničních muzeí, interaktivní hry i 3D modely. Nechybí témata jako Čas ve vesmíru, Hledání času, Mechanické hodiny, Budoucnost času nebo Fenomén čas. Expozice času ukazuje, že na hledání záhad, kterými je čas obestřen, se podíleli filozofové, astronomové, kosmologové, matematikové, fyzikové, umělci i řemeslníci z celého světa.

Nabízené služby: komentované prohlídky, volné prohlídky, animační programy pro děti, pronajímání podkrovního sálu na společenské akce.



Expozice času - program na srpen

Toto muzeum/galerie si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Expozice času: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!