Film Legends Museum Poděbrady, Poděbrady - program na červen

Film Legends Museum Poděbrady

Poděbrady, Jiřího náměstí 36/18

1
Není tu akce, kterou Film Legends Museum Poděbrady pořádá? Přidej ji
  • Byli tady (1)Andrea Morkusová
  • Ohodnoť místo
  • filmlegendsmuzeum.cz

Muzeum filmových legend je ojedinělým českým projektem svého druhu v Evropě, jehož expozice se nacházejí v Praze a v Poděbradech. Své návštěvníky zve na prohlídku soch, figurek a replik precizně vytvořených do všech detailů. V obou muzeích je připravena sběratelská expozice více než tisíce unikátních exponátů různých velikostí ze světa nejslavnějších filmových, komiksových a pohádkových hrdinů. Vystavená kolekce je průřezem toho nejzajímavějšího, co svět pop kultury, sběratelství a filmových replik v současnosti nabízí.

Dozvíte se zde i perličky z hollywoodských filmů těch nejznámějších filmových tvůrců jako je James Cameron, Ridley Scott, Steven Spielberg, H. R. Giger, Stan Winston, Steve Wang a dalších a najdete zde i malé kino.

Celý projekt vznikl na základě myšlenky ukázat filmové exponáty široké veřejnosti a podpořit filmové umělce ze zákulisí, pop kulturu, film a sběratelství. Cílem projektu je přiblížit všem návštěvníkům napříč generacemi jejich filmové hrdiny a hlavně dělat radost.

O víkendech probíhají pravidelně v obou muzeích tematické programy, často zde můžete potkat i fanoušky ve filmových kostýmech a to například Spider-mana, Vetřelce, Predátora, Iron Mana, Sněhurku, Královnu ledového království či Růžového pantera. Děti potěší malování komiksových postav na obličej.



Film Legends Museum Poděbrady - program na červen

Toto muzeum/galerie si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Film Legends Museum Poděbrady: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!