Muzeum smyslů, Praha 1 - program na červen

Muzeum smyslů

Praha 1, Jindřišská 20

Není tu akce, kterou Muzeum smyslů pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyAndrea Morkusová
  • Ohodnoť místo
  • muzeumsmyslu.cz

Muzeum smyslů je pražské interaktivní muzeum, kde se můžete stát součástí expozice! Najdete tu více než 50 exponátů k prozkoumání od nejrůznějších zkreslených místností přes zážitkové exponáty až po obrázky s optickými iluzemi. Každý z těchto exponátů nabízí příležitost ke kladení otázek a poučení o našich smyslech a vnímání.

Muzeum smyslů vaše smysly rozhodně zahálet nenechá. Vyzkoušejte si, jaké to je ležet na fakírském loži plném hřebíků, ocitnout se v místnosti, kde je vše vzhůru nohama, zatančit si v nekonečné disko místnosti, projít se světelným tunelem, který se s vámi zdánlivě točí či se během chvilky změnit z trpaslíka v obra v Amesově místnosti! Zažijte nepředstavitelné, vyzkoušejte si svět plný pocitů a neuvěřitelných optických iluzí a otestujte své smysly v místě, které je zároveň zábavné i vzdělávací, bláznivé i racionální.

Chtěli jste si někdy změnit nos nebo dokonce celý obličej? Žádný problém s pomocí plotu na výměnu obličejů. A co takhle naservírovat někomu svou hlavu na stříbrném podnose? I to je v Muzeu smyslů možné. A pokud budete ze všech zážitků unaveni, můžete nechat odpočívat své tělo a potrápit mozkové buňky při skládání hlavolamů. Ve zvukové zóně máte příležitost přeměnit zvukové vibrace na vizuální vzory v jemném prášku. Rozhodně si nenechte ujít ani obří kaleidoskop, kde můžete místo barevných sklíček poskládat svůj vlastní obraz do nejrůznějších obrazců. Záleží jen na vaší fantazii, kam až se svými smysly necháte unášet. 



Muzeum smyslů - program na červen

Toto muzeum/galerie si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Muzeum smyslů: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Café Louvre Praha 1 (766 m)
Café Savoy Praha 5 (1 595 m)