Muzeum řeznictví Valašské Meziřící, Valašské Meziříčí

Muzeum řeznictví Valašské Meziřící

Valašské Meziříčí, Hranická 430/34

Není tu akce, kterou Muzeum řeznictví Valašské Meziřící pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyMuzeum řeznictví
  • Ohodnoť místo
  • www.muzeumreznictvi.cz

Nedaleko od středu Valašského Meziříčí se nachází unikátní zážitkové Muzeum řeznictví. V muzeu poznáte jednu z nejoblíbenějších a nejvoňavějších tradic, které se dochovaly na Valašsku – tradici řeznického řemesla a výroby lahodných uzenářských výrobků.

V Muzeu řeznictví zjistíte vše o poctivé práci valašského řezníka, uvidíte pravou moravskou zabijačku díky filmu z vlastní produkce MP Krásno a uvidíte, jak náročná je práce řeznického mistra. Poutavým filmem provází známý umělec František Segrado. Ochutnáte také lahůdky z řeznictví H+H a z MP Krásno. Řeznické stroje a nástroje v muzeu jsou interaktivní, hýbou se a jsou všechny plně funkční. Dospělí návštěvníci exkurze jsou zváni na ochutnávku piva z minipivovaru Paličák.

Muzeum řeznictví otevřelo poprvé dveře nadšeným návštěvníkům v roce 2015. Za tu dobu navštívilo muzeum několik desítek tisíc návštěvníků.

Muzeum řeznictví ve svých prostorech pořádá výstavy regionálních fotografů, malířů a dalších umělců. Pořádá také akce pro širokou veřejnost. Reprezentativní prostory našeho muzea si můžete také pronajmout na různá setkání, firemní školení, prezentace, firemní večírky a oslavy. Spojíte tak zážitkový a gastronomický program dohromady.



Muzeum řeznictví Valašské Meziřící a okolí - aktuální program

Momentálně se zde nic nekoná. Víš o akci, která tu chybí? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Muzeum řeznictví Valašské Meziřící: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!