KC Prádelna, Praha 5 - program na červenec

KC Prádelna

Praha 5, Holečkova 38a

Není tu akce, kterou KC Prádelna pořádá? Přidej ji

KC Prádelna představuje funkční a v pravém slova smyslu komunitní, vzdělávací, ale zároveň kulturní, společenské a umělecké centrum reflektují aktuální společenské potřeby. Cílová skupina je velmi široká a zasahuje do všech věkových skupin a vůbec do celého socio - demografického rozložení. Veškeré aktivity komunitního centra slouží v důsledku především k propojení a podpoře místní komunity.

Významnou skupinou, která zde nachází širokou nabídku aktivit jsou senioři. Pro ně v komunitním centru probíhají počítačové kurzy, iKavárna, herna stolního tenisu, výtvarné workshopy, klub stolních her apod. Zázemí pro svoji činnost zde nalezl Klub SENzačních SENiorů, Klub seniorů Pegas a seniorský taneční soubor Marietta.

Dětem a mládeži centrum nabízí různé hudební a taneční projekty, audio/video dílny, fotografické a poznávací výlety, různé formy doučování, výtvarné dílny atd.

Pro nejširší veřejnost jsou připraveny pravidelné výstavy v Galerii Prádelna a jejich vernisáže, cestovatelské a fotografické večery, koncerty, divadelní představení, semináře a přednášky apod.



KC Prádelna - program na červenec

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

KC Prádelna: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Café Savoy Praha 5 (1 496 m)
Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.1 km)