Není tu akce, kterou Komunitní centrum pro válečné veterány pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyKCVV
  • Ohodnoť místo
  • https:

Centrum volnočasových aktivit válečných veteránů, plní funkci vztahu k válečným veteránům, jejich rodinným příslušníkům a pozůstalým.

Vystupuje k veřejnosti, ke školám, vzdělávacím institucím a dalším subjektům.

Cílem centra je zpětná integrace veteránů do společnosti, pomoc veteránům vytvářet podmínky a aktivity směřující k setkávání veteránů, sdílení zkušeností a zážitků.

Řešíme a poskytujeme psychologickou pomoc při řešení následků psychické zátěže, které byli na misích vystaveni, poradenství při řešení rodinných i osobních jiných problémů. Komunitní centrum působí jako místo pro diskusi, přednášky, workshopy, projekce, výstavy, jako školící centrum pro další vzdělávání a přípravu bývalých vojáků a válečných veteránů.

Poskytujeme personální poradenství a řídíme přednášky pro zvýšení zaměstnatelnosti a potenciálu zařazení se do civilního života po ukončení vojenské kariéry. Je školícím zázemím, které slouží širší veřejnosti a školám včetně výuky branné výchovy a s tím souvisejících speciálních kurzů, zázemím pro formování podvědomí o historii a formování vlasteneckých hodnot.

Organizujeme soutěže, branné, střelecké, dovednostní, společenské aj. Zajišťujeme zasedání spolků a působíme jako zázemí pro jejich aktivity. Spolupracujeme se školkami, školami, středními i vysokými školami, univerzitami, s institucemi a představiteli státní i místní samosprávy. Zaštiťujeme mezinárodní setkání a setkání účastníků misí dle působení, oslavy významných výročí a událostí.

Poskytujeme všestrannou nabídku aktivit a zázemí ve vybavených prostorách centra i mimo něj.



Komunitní centrum pro válečné veterány - program na březen

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Komunitní centrum pro válečné veterány: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...