Není tu akce, kterou Divadelní klub Vrchlabí pořádá? Přidej ji
  • Byli tadykristyna.ctvrtlikova
  • Ohodnoť místo

Divadelní klub Vrchlabí, založený v roce 2010, je významným kulturním centrem ve Vrchlabí, které se nachází na adrese Vančurova 407. Klub poskytuje platformu pro komorní divadelní představení, filmová promítání a další produkce menšího rozsahu. Hlavním posláním Divadelního klubu Vrchlabí je obohacovat kulturní život města a jeho okolí, nabízejíc kreativní prostor pro umělecké výkony a společenské akce.

Jednou z hlavních atrakcí divadelního klubu Vrchlabí je kavárna, která doplňuje kulturní zážitky návštěvníků a hřiště na pétanque, poskytující další možnost zábavy. Klub, známý svou pestrou paletou aktivit, je oblíbeným místem pro širokou škálu návštěvníků, od rodin s dětmi po školní skupiny a seniory. Jeho program zahrnuje rozmanitá představení a akce, od studentského divadla po loutkové představení a kulturní akce pro seniory.

Divadelní klub Vrchlabí se pyšní vysokou úrovní umělecké produkce a je důležitou součástí kulturní scény ve Vrchlabí, přispívajíc k rozvoji a podpoře lokálního umění a kultury. Pro více informací o aktuálním programu, akcích a aktivitách Divadelního klubu Vrchlabí navštivte jeho oficiální webové stránky.



Divadelní klub Vrchlabí - program na leden

Toto divadlo si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Štítky

Divadelní klub Vrchlabí: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!