Není tu akce, kterou Kulturní centrum Vozovna pořádá? Přidej ji
  • Byli tady (2)
  • Ohodnoť místo
  • www.kcvozovna.cz

Mezigenerační centrum Vozovna se nachází v Praze na Žižkově. Historické kořeny KC Vozovna sahají do 19. století, kdy byla původně využívána jako vozovna. Dnes, po pečlivé renovaci, KC Vozovna otevírá své dveře veřejnosti jako moderní centrum, kde se snoubí tradice s inovací.

V KC Vozovna se konají koncerty, divadelní představení, výstavy, workshopy a mnoho dalších akcí, které obohacují kulturní život Prahy.

Vozovna je domovem pro široké spektrum uměleckých žánrů, od klasické hudby, přes jazz, folk, rock až po experimentální scénické umění.

Kromě kulturního programu nabízí KC Vozovna také rozsáhlé vzdělávací aktivity. Jeho prostory hostí přednášky, semináře a kurzy zaměřené na osobní rozvoj, umění, technologie a mnoho dalších témat.

Sál KC Vozovny je technologicky vybaven pro pořádání konferencí, firemních prezentací, vernisáží a soukromých akcí, což z něj činí ideální místo pro setkání profesionálů i široké veřejnosti.

Kulturní centrum Vozovna je ideálním místem pro každého v každém věku. Nachází se zde knihovna a kavárna s příjemným a klidným posezením. Celé prostory Vozovny jsou bezbariérové.



Kulturní centrum Vozovna - program na červenec

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.


Kulturní centrum Vozovna: hodnocení ostatních

(1 hodnocení) A jak hodnotíš toto místo ty?

Kousek odtud doporučujeme...

Pentahotel Prague Praha 8 (1 739 m)
Café Louvre Praha 1 (4.4 km)