Pražský Majáles už zítra, zazpívá Klus, Lenny či Rybičky 48

Pražský Majáles už zítra, zazpívá Klus, Lenny či Rybičky 48

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Už v sobotu 28. dubna se v pražských Letňanech uskuteční jeden z největších open-air festivalů pro mladé – Pražský Majáles 2018. Návštěvníci se mohou těšit na více než 20 vystoupení na třech hudebních scénách. Vystoupí například kapely Rybičky 48, Mandrage, Tomáš Klus, Mirai, Jelen, Lenny či Horkýže Slíže.

Čtrnáctý ročník Pražského Majálesu v sobotu odstartuje v 10:30 průvodem, na který vyrazí stovky studentů společně v alegorických vozech svých univerzit a škol. Součástí průvodu bude i hudební doprovod, o který se postará DJ Forrest Pine.

Samotný festival otevírá brány od dvanácti hodin a poslední vstupenky jsou ještě pořád v prodeji. O první vystoupení se ve 12:30 postará skupina Sirkyskon, která vyhrála soutěž vysokoškolských studentských kapel. Poprvé se na Majálesu představí česká zpěvačka Lenny, Ben Cristovao nebo popová skupina Mirai z Frýdku-Místku. Návštěvníci se můžou těšit také na vystoupení kapel Rybičky 48, Mandrage, Jelen, Vypsaná Fixa, UDG, či slovenské rockové kapely Horkýže Slíže.

Bohatý je i doprovodní program, o který se postarají studenti pražských vysokých škol. Letos si přichystaly například různé sportovní atrakce, čajovnu, fotokoutek, lidské sumo, taneční lekce či studentský hudební stan. Jednotlivá vystoupení kapel budou na stage doplňovat korunovace o Krále a Královnu Majálesu.

Vstupenky jsou stále k dostání v předprodeji. Na místě už dostupné nebudou.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!