Franz Ferdinand odhalili svého předskokana na pražském koncertu – kapelu TH!S

Franz Ferdinand odhalili svého předskokana na pražském koncertu – kapelu TH!S

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jen pár dní zbývá do pražského koncertu populární skotské indie-rockové kapely Franz Ferdinand, která již 9. března vystoupí ve Foru Karlín. Nyní kapela českým fanouškům odhalila i svého speciálního hosta, kterým se stane pražsko – tišicko – karlštejnsko – dobříšská root-rocková kapela TH!S.

Předskokani zahrají skladby ze svého prvního EP, které jim vyšlo na konci minulého roku, po více než deseti letech existence kapely. Forum se však možná dočká i zcela nových skladeb z dalšího, zrovna chystaného alba. Právě práce na nových skladbách a natáčení videoklipu bude pro kapelu, ve které vystupují Honza Melíšek, Vojta Kotek, Ondra Vyoral a Pepa Černý, primárním úkolem pro nadcházející týdny, hned po hostování na koncertu skotských Franz Ferdinand.

„Na pátek 9. března hned tak nezapomeneme. Jsme fakt nadšený, že si můžeme zahrát před touhle parádní skotskou kapelou. I když víme, že předkapely nikoho nezajímaj a i nás vlastně většinou štvou, plánujeme si to nejvíc užít, ostatně jako vždycky,“ říká člen TH!S Vojta Kotek. Kdyby některé z fanoušků Franz Ferdinand ovšem 9. března předskokani přeci jen zajímali, mají pro ně TH!S dobrou zprávu – během letních měsíců se objeví na vybraných koncertních pódiích open air akcí a na konci letošního roku vydají další EP.

Foto: Pavel Hejný

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Franz Ferdinand, TH!S

Místo konání: Forum Karlín

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!