Nejnovější články »

Islandští GusGus vydávají nové album Lies Are More Flexible. Českým fanouškům ho představí na Colours

28.2.2018,

Lies Are More Flexible je v pořadí již desátým albem islandské elektronické legendy. Čeští fanoušci si jej mohou poslechnout naživo hned v červenci, kdy GusGus vystoupí na Colours of Ostrava.

Fanoušci legendární skandinávské kapely GusGus se po celých čtyřech letech dočkali nové desky. První ochutnávkou z nového alba, které obsahuje celkem osm skladeb, se stal zvukově epický hypnotický singl Featherlight, který se již stal nejstahovanější písní švédského iTunes. Ani v posledním albu GusGus neochudí posluchače o gradující techno smrště, hutný a temnější house i popové výbuchy.

Na ochutnávku z nového alba se mohou čeští fanoušci elektronické hudby těšit již toto léto. GusGus totiž vystoupí v rámci festivalu Colours of Ostrava, který se uskuteční 18. – 21. července. Kromě této elektro formace, v jejímž čele stojí zakládající tandem Daníel Ágúst a Biggi Veira, vystoupí ve vítkovickém areálu například Jessie J, London Gramma, George Ezra, Kaleo, Ziggy Marley a spoustu dalších světových interpretů.